Pandemi Yasaklarından Sıcacık Bir Aile Tablosu! İşte Buse Terim’in Paylaşımı

Aleyna

Haberler

10 Nisan 2021

Pandemi Yasaklarından Sıcacık Bir Aile Tablosu! İşte Buse Terim’in Paylaşımı

Hafta sonu ev karantinaları elbette birçok kişiyi bunaltıyor ve hatta depresif bir hale bile sokabiliyor. Ama bu dönemde evde olmanın avantajlarını çıkaranlar ve aileleri ile daha fazla zaman geçirebilenler de var elbette. Bu durumu avantaja çevirenlerden birisi de Buse Terim. İşte Buse Terim’den sıcacık bir aile paylaşımı!

Mutluyum, Mutlusun, Mutlu!

Evet pandemi var. Ve evet bundan dolayı da özellikle hafta sonları ülkecek eve kapanıyoruz. Ama bu durumu kendisi ve ailesinin lehine çevirmeyi başaranlar da var. İşte Buse ve Volkan ikilisi tam da buna örnek bir aile. Buse Terim bugün Instagram hesabından kızları Nil’in aralarında bulunduğu sıcacık bir aile fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımına dakikalar içerisinde binlerce beğeni alan Buse Terim paylaşımını “Niloşumuz” yorumuyla yaptı.

7 Yıllık Evlilik 2 Çocuk

buse terim

Ünlü teknik direktör Fatih Terim’in kızı olan Buse Terim 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile rüya gibi bir düğünle evlenmişti. Düğünlerinde küçük bir ertelenme yaşanmıştı ünlü çiftin. İlk tarihleri Soma faciasına denk geldiği için duyarlı bir hareketle düğünlerini ertelemişlerdi. Evliliklerinin ardındansa 2016 yılında ilk çocukları olan Nil’i 2018’de de Naz’ı kucaklarına aldılar.

Buse Terim ve Moda Kariyeri

blank

Buse Terim Yüzyıl Işıl Lisesi’nden mezun olur olmaz New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünde eğitim aldı. Mezuniyetinin ardından ünlü markalarla stajını yapan Buse Terim İstanbul’a döner dönmez üniversite yıllarında başladığı moda bloggerlığına devam etti. Ancak öğrencilik yıllarında başladığı bloggerlığı daha profesyonel bir hale getirdi ve ciddi bir takipçi sayısı elde etti. Moda sektörünü uluslar arası ölçekte takip eden Buse Terim bu alanda önemli moda haftalarına katılarak ünlülerin stillerini inceledi. Halen daha kendine ait bir internet sitesi olan Buse Terim Instagram’da 1 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz