Hekimoğlu’na Veda, Baht Oyununa Merhaba! Aytaç Şaşmaz’a Sette Uğurlama

Aleyna

Haberler

27 Nisan 2021

Hekimoğlu’na Veda, Baht Oyununa Merhaba! Aytaç Şaşmaz’a Sette Uğurlama

Dizilerde veda üstüne veda yaşanıyor bu aralar. Bir veda da bugün Hekimoğlu dizisinden geldi. Hekimoğlu dizisinde Emre rolüne hayat veren Aytaç Şaşmaz bugün arkadaşları tarafından uğurlandı. Her ne kadar farklı bir projede yer alacak olsa da bir şekilde her ayrılış bir burukluk taşıyor içinde. İşte Aytaç Şaşmaz’ın Hekimoğlu setine vedası!

Hekimoğlu’na Veda

Aytaç Şaşmaz bugün Instagram hesabından bir veda mesajı paylaştı. Hekimoğlu dizisinden ayrılarak yeni bir projeye imza atan Şaşmaz’ın bugün sette veda günüydü. Set arkadaşlarının alkışları ile diziden ayrılan ünlü oyuncu sosyal medyadaki bu anları “Oyuncu arkadaşlarım, abilerim, üstadlar ve tüm güzel ekip.. İyi ki varsınız, iyi ki vardınız!!” yorumu ile paylaştı. Dizideki rol arkadaşı Kaan Yıldırım ise bu paylaşımın altına “Canım kardeşim en güzelleri gelsin başına” yorumunu ekledi.

Hekimoğlu’ndan Baht Oyunu’na

Aytaç Şaşmaz Hekimoğlu

Aytaç Şaşmaz’ın finale doğru giden Hekimoğlu dizisinden bu kadar erken ayrılması ise birçok kişinin merak ettiği konular arasındaydı. Birçok izleyici ve takipçi zaten dizi bitmek üzereyken bu ayrılığı biraz erken buldu açıkçası. Kim bilir, mutlaka vardır bir nedeni. Belki de yeni projesine odaklanmak istiyordur ünlü oyuncu. Çünkü Aytaç Şaşmaz daha Hekimoğlu dizisinden ayrılmadan yeni proje ile imzayı attı bile. Ünlü oyuncu bir yaz dizisi olarak başlayacak olan Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncusu olacak. Tam anlamıyla ilk kez bir dizide başrol oynayacak olan Aytaç Şaşmaz bu aralar tam gaz bu diziye odaklanıyor belli ki. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan bu yaz dizisinin konusu ise henüz açıklanmadı. Dizide Şaşmaz’ın partneri ise Yeşil Deniz dizisinden tanıdığımız Cemre Baysal. Bakalım Cemre Baysal ve Aytaç Şaşmaz bu yaz bizlere ne gibi Baht Oyunları ile gelecekler. Şimdiden her iki oyuncuya da başarılar diliyoruz.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz