Dedikodu Kazanı: Şeyma Subaşı Evleniyor, İbrahim Tatlıses’ten Mehmet Ali Erbil’e Maddi Destek, Beren Saat’in Vefası!

Aleyna

Dedikodu Kazanı

10 Mayıs 2021

Dedikodu Kazanı: Şeyma Subaşı Evleniyor, İbrahim Tatlıses’ten Mehmet Ali Erbil’e Maddi Destek, Beren Saat’in Vefası!

Dedikodu kazanına odun atmaya hazır olun! Bugün yine birbirinden ünlü isimlerin gıybetini yapacağız. Bakalım bugün ünlüler camiasında neler yaşanmış?

1. Şeyma Subaşı Evleniyor Dostlar!

Şeyma Subaşı

Instagram güzelimiz Şeyma Subaşı hakkında hamilelik iddiaları ortaya atılmış ve Haziran ayında Meedo ile Dubai’de evleneceği söylentileri magazin camiasında yayılmıştı. Bugün Şeyma Subaşı’dan iddiaları kanıtlarcasına bir story geldi! Meedo ile düğünü için konuk listesi hazırlarken video çeken güzelimiz; “Düğün için yapılacak ilk iş konuk listesi hazırlamak. Çok heyecanlıyım!” notuyla sosyal medyada paylaşım yapınca ortalık yıkıldı! Bu arada detaylar için:

2. Feyza Aktan Söylemezsem Olmaz’da İfşa Edildi!

blank

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan, dün Hürriyet’e verdiği röportajdan sonra bugün Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil tarafından ifşa edildi. Feyza Aktan’ın darp ettiği iddia edilen Naz ismindeki bakıcıyla röportaj yapan Söylemezsem Olmaz ekibi aynı zamanda Feyza Aktan’ın bakıcıya bağırdığı anların da ses kayıtlarını canlı yayında paylaştı! Bu arada detaylar için:

3. İbrahim Tatlıses’ten Mehmet Ali Erbil’e Destek!

blank

Bugün Günaydın’a konuşan Mehmet Ali Erbil, hasta olduğu dönemde yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses ile kader birliğini yaptığını ve İbrahim Tatlıses’in tedavi masraflarını karşılamak istediğini anlattı; “Onlarla kader birliği yaptık. İbrahim hiç beni yalnız bırakmadı. En son hastalandığımda İzmir’den geldi. Vurulduğunda hastaneye gitmiştim hemen, basına görünmeden başında durup eve dönmüştüm. Bu onu çok etkilemiş. Hastalandığımda ‘Bir şeye ihtiyacın var mı?’ diye hep sordu. Maddi yardım teklifinde bulundu.” Bu arada detaylar için:

4. Beren Saat’in Paylaşımı Instagram’ı ve Twitter’ı Karıştırdı!

blank

Güzel oyuncu Beren Saat Instagram’dan paylaştığı gönderiyle sosyal medyayı karıştırdı! 2004 yılında kaybettiği ilk aşkı Efe Güner’in doğum gününde “Doğum günün kutlu olsun kahramanım!” notuyla fotoğraf paylaşan Beren Saat’in ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı güzel oyuncunun bu hareketini Kenan Doğulu’ya hakaret olarak algıladı! Bu arada detaylar için:

5. Deniz Akkaya’nın Dini Polemiği Bitmiyor!

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya Instagram’da soru cevap etkinliği yaparken bir takipçisinin “Kendini Müslüman hissediyor musun?” sorusuna verdiği yanıtla magazin gündemini karıştırmıştı. Bugün ise yine din polemiği yaratmaya devam eden ünlü manken; “Son kez yazayım: #mescidiaksa yazarsın yobaz olursun, oruç tutmazsın dinsiz olursun! Tekrar ve son kez yazıyorum ne başıörtülü dostlarımdan ne de LGBT+ üyesi canlarımdan ne de bildiğim yoldan vazgeçerim! Bu ülkede illaki bir gruba ait olman gerekiyor gibi bir mahalle baskısı var. Yok kardeşim ben ne sizin çizdiğiniz normlara ne de kendi kafanızdan yarattığınız yeni şekil müslümanlığa ait değilim! Yobazların anlattığı İslamla işim yok benim kardeşim! O örümcek kafanıza sokun, benim sayfamdan da yallah uzayın. #mevlanacelaleddinrumi söylemiş bu sözü ben değil. Anlayana tabi, adı üstünde cahil adı üstünde yobaz. Olayınız anlamama üzerine” Bu arada detaylar için:

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz