2015 Yılında İnternette En Çok Hangi Kanallar Arandı

admin

Haberler

30 Aralık 2015

2015 Yılında İnternette En Çok Hangi Kanallar Arandı

Tvyayinakisi.com olarak 7 yılı aşkın süredir yayın yapmakta ve takipçilerimize televizyon ekranlarında günlük olarak neler yer aldığını bildirmeye devam ettik. Bu 7 yıllık süreçte birçok geri bildirim aldık, sizlerden gelen öneriler doğrultusunda projemizde de birçok iyileştirmeler yaptık.

Bu süreçte siz değerli takipçilerimiz ile daha sıcak bir etkileşim içerisinde kalmak ve sizlere daha fazla bilgi aktarmak istiyoruz. İşte 2015 verilerimizden yola çıkarak hazırladığımız özel liste.

2015 yılında internette en çok hangi kanallar arandı, hangi kanallar izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı? İşte İlk 5 listesi…

5. Fox Tv

fox tv

Özellikle günlük yayınlanan diziler ile dikkat çekmeyi başaran Fox Tv, yaz dönemlerini de çok iyi değerlendirmiş görünüyor. O Hayat Benim, Aşk Yeniden gibi dizleri ile de kış sezonunu bile sırtladı. En son dikkat çeken dizilerinden birisi ise İnadına Aşk gibi görünüyor.

4. Star Tv

star tv

Dizi prodüksiyonları açısından en zengin kanallardan birisi olan Star Tv özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yükselişe geçti. Bu dönem Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi devam ediyor, bununla birlikte Kara Sevda, Kaderimin Yazıldığı Gün, Kiralık Aşk gibi dizileri de yoğun ilgi görüyor.

3. Show TV

show tv

Özellikle bu sezon tüm dizilerini yenileyen Show TV yeni dizileri ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Acı Aşk, İlişki Durumu Karışık ve gündüz kuşağında Cennet Mahallesi arşiv bölümleri ile merak uyandırdı. Aynı zamanda gündüz kuşağında bayan programları konusunda diğer kanallara göre birkaç adım önde olduğunu söylemek gerekiyor.

2. ATV

atv logo

Yeni sezonda en çok dikkat çeken kanallardan birisi olan ATV, yaptığı tüm dizileri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şu an YETER dizisi ile izleyicilerini etkilemeye hazırlanan kanal özellikle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle son birkaç aydır herkesin dilinde. Evli ve Öfkeli, Kertenkele ve Kırgın Çiçekler beğenilen diğer diziler arasında yer alıyor.

1. Kanal D

kanal d

En çok izleyici toplayan dizilerden olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Kanal D ekranlarında yer alması şüphesiz onun zirveye çıkmasında en büyük etken. Ancak zirveye çıkışı sadece bununla açıklamak tabi ki mümkün değil. Diğer dizileri ve programları ile de Kanal D gerçekten başarılı bir yıl geçirdi diyebiliriz. Günün hangi saati olursa olsun keyifle ve merakla izlenen Arka Sokaklar dizisi ve bunun yanında dikkat çeken yeni yapımlardan olan Hayat Mucizelere Gebe, Hayat Şarkısı gibi diziler bu başarıdaki ufak zincirler arasında yer alıyor. Poyraz Karayel dizisindeki ilginç göndermeler ile Kanal D'nin internet ortamında sıkça yer aldığını da söylemeliyiz.

İşte koca bir yıl sonunda kanalların rekabetinde son durum bu şekilde. 2016 yılında sıralamanın değişeceğini düşünüyor musunuz?

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz