2019 Yılbaşında Hangi Kanalda Neler Var?

admin

Haberler

30 Aralık 2015

2019 Yılbaşında Hangi Kanalda Neler Var?

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Umuyoruz ki yeni yıla hepimiz eğlencenin doruklarında hissederek neşeli bi şekilde gireriz. Yılbaşını evinde geçirecek olanları birbirinden eğlenceli programlar bekliyor. 

Eski yıla veda ederken yeni yıla harika bir başlangıç yapmanın tam zamanı. Yılbaşında TV kanallarında neler var tek tek aramanıza gerek kalmadı. Sizler için tüm kanalların yılbaşı özel programlarını derledik. 

Kanal D Yılbaşı Ekranında Neler Var?

31 Aralık 2018 Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlananacak program belli oldu. 2019 yılbaşı akşamında sevilen dizi Çocuklar Duymasın’ın özel bölümü seyirciyle buluşacak. 

Star TV Yılbaşı Ekranında Neler Var?

Yılbaşında Star TV izleyecek olanlar oldukça eğlenceli bir televizyon deneyimi yaşayacak. Star TV izleyicileri için özel bir eğlence programı hazırladı. Ünlü şarkıcıların sevilen şarkılarıyla ekranda olacağı akşamın sunuculuğunu Saba Tümer üstlenecek. Müzik ve eğlencenin buluştuğu bu akşamda Merve Özbey, Demet Akalın, Ziynet Sali, Zara, Zerrin Öze, Berkay Şahin, Mehmet Erdem, Safiye Soyman, Emel Sayın gibi birbirinden ünlü sanatçılar izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 

ATV Yılbaşı Ekranında Neler Var?

Türkiye’nin en çok izlenen ve en çok para kazandıran yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının özel bölümü yılbaşı akşamında izleyilerle buluşacak. Kendi dallarında ülkemizin en başarılı kadın sporcularının ağırlanacağı programın sunucu koltuğunda ise Murat Yıldırım bulunuyor. 

Show TV Yılbaşı Ekranında Neler Var?

Show TV ekranlarında bu sene de coşku dolu bir yılbaşı kutlaması bizleri bekliyor. Saatler 20:00’ı gösterdiğinde Çocuktan Al Haberi programının fenomen ufaklıklarıyla gülmeye başlayacak olan Show Tv izleyenleri Aleyna Tilki ve Kibariye’nin şarkılarıyla kendinden geçecek. Devamında Güldür Güldür ekibinin şovu izleyenleri kahkahaya boğacak. 

TV 8 Yılbaşı Ekranında Neler Var?

blankTV 8 bu sene de geleneği bozmayacak, klasikleşen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının izleyenleriyle buluşturacak. Birbirinden ünlü isimlerin jüri karşısına çıkacağı akşamda bizleri muhteşem sahne performansları bekliyor. İrem Helvacıoğlu, Beren Gökyıldız, Aslıan Gürbüz, Demet Özdemir, Can Yamanm, Hazar Armani, Mehmet Yalçınkaya, Bensu Sorel yılbaşı gecesi sahne alacak ünlü isimlerden birkaçı. 

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz