2016 Yeni Sezonunda Hangi Diziler Başlıyor?

admin

Haberler

7 Ocak 2016

2016 Yeni Sezonunda Hangi Diziler Başlıyor?

Star TV’de Hangi Diziler Başlıyor?

Yeni yılda yayın hayatına başlayacak olan diziler arasında özellikle Star TV’de yayınlanacak olan diziler dikkat çekiyor. Çilek Kokusu, Unutamadım, Kiralık Aşk ve Küçük Tatlı Yalancılar dizileri ile yeni sezona giriş yapmaya hazırlanan Star TV, bu sezon oldukça başarılı olacak gibi gözüküyor.

Show TV’de Hangi Diziler Başlıyor?

Show TV projeleri ise yine her yıl olduğu gibi birbirinden eşsiz ve değerli isimleri ekranlara getirecek. Ya Tutarsa ve Ne Münasebet dizileri ile ekranlara gelmeye hazırlanan Show TV, Berrak Tüzünataç ve Paşhan Yılmazel gibi özlediğimiz isimleri tekrar ekranlara getirecek.

Kanal D’de Hangi Diziler Başlıyor?

Beş Kardeş, Güneşin Kızları, Yaz’ın Öyküsü ve Kalbim Ege’de Kaldı dizileri ile reyting rekorlarını alt üst etmeye hazırlanan Kanal D ekranlarında bu sezon Murat Dalkılıç’ı da görmeye başlayacağız. Romantik komedi dizisi olan Kalbim Ege’de kaldı dizisinde başrollerde yer alacak olan ünlü şarkıcının dizisi Limon Film tarafından düzenleniyor.

ATV’de Hangi Diziler Başlıyor?

ATV ekranlarının en fazla dikkat çekecek olan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olacak gibi gözüküyor. Deniz Çakır, Oktay Kaynarca, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer gibi ünlü oyuncuları ağırlayacak olan dizide Çakır bir Karadeniz kadınını canlandıracak.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz