2016 Yılında Hangi Diziler Başlıyor?

admin

Haberler

24 Aralık 2015

2016 Yılında Hangi Diziler Başlıyor?

2015 yılının sonuna geldiğimiz günlerde 2016 yılına ait olan projeler ortaya çıkmaya başladı. Kanal D, ATV, Show TV ve Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan diziler usta oyuncu kadroları ve heyecan dolu senaryoları ile sizleri yeni yılda ekranlara kilitleyecek.

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan diziler arasında en fazla dikkat çekeni Çilek Kokusu adlı dizi oluyor. Mert Ekin Daymaz, Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Mahir Günşıray gibi ünlü isimlerin başrollerde yer aldığı dizi önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlanacak.

Show TV ve Kanal D Yeni Dizileri

Küçük Tatlı Yalancılar dizisi de Star TV’de yayınlanacak olan bir diğer dizi olarak karşımıza çıkıyor. Pretty Little Liars dizisinin Türkiye uyarlaması olan dizi 03 Yapım tarafından proje haline getirilmiş durumda.

Show TV ekranlarının yeni yıl dizileri arasında ise Ne Münasebet adlı dizi yer alıyor. ARC Yapım tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin hikayesi Fatih Enes Ömeroğlu tarafından kaleme alınıyor. Hakan Haksun ve Barış Başar tarafından senaryosu yazılan dizi içerisinde başrollerde Berrak Tüzünataç ve Serkan Altunorak yer alacak.

Kanal D ekranlarında ise Ay Yapım imzalı olan Beş Kardeş adlı dizi dikkat çekiyor. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini üstlendiği dizide Serkan Keskin, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak gibi ünlü isimler yer alacak. Yaz aylarında devam etmek üzere ara veren dizinin yeni bölümleri Kanal D ekranlarında 2016 yılının ilk ayında ekranlarda olacak.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz