2021 Yılına Jet Hızıyla Giriş Yapan Güzel Şarkıcı Hadise Yeni Single’ı İçin Gün Sayıyor: “Aşka Kapandım”

Aleyna

Haberler

17 Şubat 2021

2021 Yılına Jet Hızıyla Giriş Yapan Güzel Şarkıcı Hadise Yeni Single’ı İçin Gün Sayıyor: “Aşka Kapandım”

Ünlü şarkıcı Hadise’nin Koronavirüs Pandemisi süresince üzerinde uzun zamandır emek harcadığı yeni single şarkısı sonunda geliyor! Bir süredir klip hazırlıkları yapan Hadise, sonunda klibinin çekim ve montaj işlerini de tamamlayınca yeni şarkısı “Aşka Kapandım” için gün saymaya başladı.

Hadise

2021’in uğurlu geldiği ünlülerden biri de Hadise oldu. Yeni single çalışması “Aşka Kapandım” haricinde, online konserler, programlar, jüri üyelikleri, yeni markalarla işbirlikleri derken neredeyse her yerde güzel şarkıcıyı görür olduk!

Hadise

Hadise Altın Çağını Yaşıyor!

Hadise, sadece kariyerinde değil aşk hayatında da zirveyi koruyor. 2020’nin son günlerinde sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrıldığını Instagram hesabından açıklayan güzel şarkıcı, 2021’in gelmesiyle birlikte Kaan Yıldırım’la arasını düzeltti ve ilişkilerine tam gaz devam ediyorlar.

Hadise ve Kaan Yıldırım

Hatta Hadise, 14 Şubat’ta sevgilisi Kaan Yıldırım’la birlikte “bebek filtresi” kullanarak fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi, hem güzelliği hem sesi hem de projeleriyle hayatımızda iyiden iyiye yer eden Hadise için altın çağını yaşıyor dersek çok da yanlış olmaz! 2021 yılında Hadise ve Kaan Yıldırım’ın nikah masasına oturmasını bekliyoruz. Magazin kulislerinde şimdiden düğün dedikoduları yapılmaya başlandı bile.

Hadise ve Kaan Yıldırım

Biz Hadise’den düğün haberi beklerken, yeni single şarkısının geleceğini öğrendik!

Hadise’den Yeni Şarkı!

Aynı anda birçok projede boy gösteren Hadise’nin güzel sesine bir süredir hasret kalmıştık. Koronavirüs Pandemisini fırsat bilen güzel şarkıcı, yeni şarkısı için uzun süredir stüdyoda çalışmalara devam ediyordu.

Ara sıra hem stüdyodan hem de klip çekimlerinden paylaşımlar yaparak bizlere spoiler veren Hadise’nin yeni şarkısı 19 Şubat’ta bizlerle buluşacak.

Instagram hesabından, yeni şarkısı “Aşka Kapandım” için tanıtımlar yapmaya başlayan Hadise’nin güzel sesini çok özlemiştik, Aşka Kapandım’ı merakla bekliyoruz!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz