Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan Aşka Gelince Ortalık Karıştı: Dudağından Öpmeye Çalışınca İsyan Etti!

Aleyna

Haberler

10 Temmuz 2021

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan Aşka Gelince Ortalık Karıştı: Dudağından Öpmeye Çalışınca İsyan Etti!

Camdaki Kız’daki rolü ile fırtınalar estiren Enis Arıkan adım atsa gündem alıyor. Ünlü oyuncudan ilgi çeken bir paylaşım geldi. Enis Arıkan’ın isyanı ise sosyal medyada olay oldu.

enis arıkan-camdaki kız

Camdaki Kız bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden biriydi. Daha önce Kırmızı Oda’da izlediğimiz Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nu başrol yaparak diziye oldukça iddialı bir şekilde başlayan fenomen dizi sezon boyunca beklentiyi boş çıkarmadı. Daha ilk bölümüyle reytingleri altüst ederek kendine has bir izleyici kitlesi oluşturan Camdaki Kız, sezon boyunca zirvedeki yerini de korumayı başardı.

enis arıkan-camdaki kız

Tabii dizinin kadrosundaki güçlü isimler sadece Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu değil. Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Enis Arıkan gibi isimleri izleme imkanı da bulduğumuz Camdaki Kız’ın en sevilen karakterlerinden biri de Muzo olmuştu. Dizinin sevilen karakterine hayat veren Enis Arıkan’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Köpeği ile Instagram’ın Gündemine Düştü

Daha önce Genco, Uçurum, Aşk ve Ceza, Jet Sosyete gibi yapımlarda izlediğimiz Enis Arıkan son zamanların en sevilen oyuncularından biri. Samimi halleri ve başarılı performansı ile kısa sürede izleyicinin kalbinde taht kuran ünlü oyuncu, ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da oldukça popüler.

Şu sıralar tatilde olan Enis Arıkan’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Köpeği ile denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlü isim, köpeği ile sevimli hallerini Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Enis Arıkan köpeğini severken köpeğinin onun yüzünü yalamayı başlaması ise ortalığı karıştırdı. O eğlenceli görüntüler Instagram’ın gündemine düştü.

Ünlü oyuncu köpeği ile oldukça iyi anlaşıyor. İkilinin maceraları sık sık sosyal medyanın gündeminde oturuyor. Hatırlarsanız Enis Arıkan ve köpeğinin beraber alışverişe çıktığı eğlenceli görüntülerde çok sevilmişti. Bu ikili eğlenmeyi iyi biliyor doğrusu.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz