Sahne Şovu Tartışmaları Son Hız Süren Gülşen’den Sonunda Beklenen Paylaşım Geldi: ‘Kime Ne Vol: 10000000…’

Aleyna

Haberler

14 Ocak 2022

Sahne Şovu Tartışmaları Son Hız Süren Gülşen’den Sonunda Beklenen Paylaşım Geldi: ‘Kime Ne Vol: 10000000…’

Şarkıları ile olduğu kadar sahne şovları ve kıyafetleri ile de çok konuşulan 45 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülşen, yine bomba gibi gündeme düştü. Son olarak Ankara’da verdiği konserde giydiği kıyafet ile gündem olan Gülşen, hem derin yırtmaçlı elbisesi ile hem de sahnede vermiş olduğu pozlarla konuşuluyor.

Işın Karaca ‘Bravo’ Dedi

Birçok kişi tarafından Ankara’da verdiği konserin kıyafeti ve konserde verdiği pozlarla konuşulan Gülşen’e bir yorum da Işın Karaca’dan geldi. Sosyal medyayı adeta ikiye bölen Gülşen için ‘Vallahi bravo’ diyen Karaca, “Ayyy bize ne. Ne giyer ne giymez. Anlayışı bu, kendine böyle göstermek istiyor. SANA NE! BANA NE!! Ama bu pozlar fena olay. Yemin ediyorum fotoğraf çekiminde bile çoğumuz bu pozları veremeyiz kızcağız bir de şarkı söylerken yapıyor poz işini (!!) vallahi bravo” şeklinde yorum yaptı. Sosyal medyada çok konuşulan ve beğenen kadar eleştirenin de olduğu yorumlar içinse Gülşen’den yeni bir story daha geldi: ‘Kime Ne Vol:100000….’

 ‘Hafızamdan Gitmeyecek Bir Konser’

Önceki akşam Ankara’da dinleyicileriyle bir araya gelen şarkıcı Gülşen, renkli konseri ve şovu ile sevenlerini eğlendirirken, kıyafetiyle de geceye damgasını vurmayı başardı. Sahneye derin yırtmacı, mor tüylü elbisesi ile iddialı bir çıkış yapan Gülşen sosyal medyayı da alt üst etti. Beğenenler kadar eleştirenlerin de olduğu sosyal medya yorumlarına karşı ise Gülşen tavrından hiç taviz vermedi. Instagram’da 1,6 milyon takipçisi olan Gülşen, konserdeki fotoğraflarını; “Ankara’da hafızamdan gitmeyecek konserlerden biri daha… Sizi çok seviyorum.” Mesajını ekleyerek takipçileri ile paylaştı.

Kime Ne Vol 100000000…

blank

Hatta hakkında yapılan yorumlar için hiçbir şekilde olumsuz etkilenmediğini gösteren Gülşen, tavrından ve tarzından asla taviz vermeyeceğine dair de bir mesaj yayınladı. Sanatçı, aynı kıyafeti ile vermiş olduğu cesur pozunu ‘Kime Ne Vol: 10000000….’ Mesajı ile yayınladı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz