2018 Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin’in Değişimi Görünce Tacı Alıp Doktora Vermek İsteyeceksiniz!

Aleyna

Haberler

1 Aralık 2020

2018 Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin’in Değişimi Görünce Tacı Alıp Doktora Vermek İsteyeceksiniz!

2018 Miss Turkey güzelimiz Şevval Şahin gündemde kalmaya devam ediyor! 1999 doğumlu olan Şevval Şahin, 2018 senesinde henüz 19 yaşındayken bildiğiniz gibi Miss Turkey yarışmasının, kazanan ve tacı takan ismi oldu!

Yarı Türkçe Yarı İngilizcesiyle Çok Konuşuldu!

2018 güzeli Şevval Şahin, katıldığı her programda nasıl oluyorsa gündem olmayı başarıyor! Geçtiğimiz aylarda moda yazarı Pelin Kaya’nın Moda ve Sosyete programına katılan Şevval Şahin’in bir cümlede, Türkçe’den çok İngilizce konuşması pek çok kişi tarafından alay konusu oldu!

Pelin Kaya’nın ise Şevval Şahin’e uyarak “Junk Food” kelimesini kullanmasına bir anlam veremedik! Şevval Şahin’in konuşmasını anlamayanlar için hemen altyazı ekleyelim:

“Buradan çıkınca lança (İngilizce “lunch”a – öğle yemeğine) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra benim binçiting (İngilizce “binge eating” – tıkınma) modum oluyor. Netfilix end Çiıll (İngilizce “chill” – keyif, rahatlama, Televizyon keyfi) yaparken ayskrim (İngilizce “ice cream” – dondurma) olsun, çips (İngilizce “chips” – patates kızartması) olsun, çaklıt (İngilizce “chocolate” – çikolata) olsun yiyorum…”

Programı Yarıda Bırakıp Çıktı!

Şevval Şahin, her çıktığı program olay oluyor demiştim, evet geçtiğimiz Ekim ayında katıldığı “Sorgu Sual” isimli programda yaptıkları daha doğrusu yapamadıklarıyla hepimizin diline düştü!

Sorgu Sual programında Merve Şahin ve Melis Özcan sordu, Şevval Şahin cevaplamaya çalıştı! Çalıştı diyorum çünkü Şevval Şahin, “Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?, İstiklal Marşını biliyor musunuz?, Türkiye’de kaç coğrafi bölge vardır?” gibi basit diye nitelendirdiğimiz sorulara cevap veremedi ve sinirlenerek programı terk etti!

Programın ardından en az Şevval Şahin kadar, sunucular Merve Şahin ve Melis Özcan’a da eleştiri geldi!

Estetiklerim Olmasa da Birinci Olurdum!

Şevval Şahin’in Miss Turkey yarışmasından önce estetik yaptırdığını bilmeyen kalmadı sanırım. Hatta, tacının elinden alınacağı haberleri bile çıkmıştı 2018 yılında! Ama bu haberler yalan çıktı ve Şevval Şahin’in tacı elinden alınmadı.

Şevval Şahin Estetik

Şevval Şahin, verdiği bir röportajda “Estetiksiz halimde katılsaydım yine birinci olurdum!” ifadelerini kullandı!

blank
Şevval Şahin Estetik

Sizce gerçekten, estetiksiz haliyle de Miss Turkey seçilebilir miydi Şevval Şahin? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Benzer Haberler

Rabia 1 Aralık 2020

Kesinlikle seçilirdi 😏 (ironi)

Yorum Yaz