2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can’dan Şok İtiraf: “Seçileceğimi Önceden Biliyordum!”

Aleyna

Haberler

3 Şubat 2021

2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can’dan Şok İtiraf: “Seçileceğimi Önceden Biliyordum!”

Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven’den geçtiğimiz haftalarda şok bir itiraf geldi! Şimdilerde Exxen’de “Bu Benim Masalım” isimli gençlik dizisinde Aleyna Tilki’yle başrolleri paylaşan Cemal Can Canseven, Survivor’a seçileceğini önceden öğrenmiş.

Geçtiğimiz Sezonun Şampiyonu!

Cemal can canseven

Bildiğiniz gibi TV8’in fenomen yarışma programı Survivor geçtiğimiz sene altın çağını yaşadı. Koronavirüs Pandemisi nedeniyle dizi çekimleri iptal edilince TV8’de her gün Survivor izlemek zorunda kaldık. Hal böyle olunca, Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışması reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmadan yoluna devam etti çünkü rakibi yoktu.

Cemal can canseven

Aylarca milyonlar tarafından takip edilen yarışmada şampiyonluk kupasını kaldıran isim Cemal Can Canseven oldu. Barış Murat Yağcı ise ikinci olarak yarışmayı tamamladı. Yarışma biteli aylar oldu, hatta Survivor’ın yeni sezonu çoktan başladı. Ancak Survivor 2020 kadrosu hâlâ hayatımızda yer etmeye devam ediyor.

Cemal Can’dan Dizi!

Cemal can canseven

Herkesin bildiği gibi, Cemal Can Canseven’in yakın arkadaşı ünlü fenomen Danla Biliç. Yarışmadan önce de tanınan bir isim olan Cemal Can, yarışmadan sonra yakın arkadaşı Danla Biliç’ten bile daha popüler hale geldi. Survivor’a gitmeden önce DJ’lik yapan Cemal Can, şu anda hem dizide başrol hem de birçok markayla işbirlikleri yapan başarılı bir influencer!

Cemal can canseven

Exxen’de “Bu Benim Masalım” isimli dizide, başrol karakterlerden birini canlandıran Cemal Can Canseven yarışmadan sonra akıllarda kalmayı başardı. Survivor 2021 seçmelerine de sık sık katılarak yeni yarışmacıların seçilmesinde önemli rol oynamıştı.

Herkesi Şaşırtan İtiraf!

Geçtiğimiz haftalarda ise Cemal Can’dan, neredeyse bir yıl sonra herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Meğerse Cemal Can, son seçmeler sırasında herkes dışarıya çıktığında kapının önünde durup Acun Ilıcalı ve ekibini dinlemiş. İçeriden “Cemal Can tamam!” sesini duyunca çok rahatlamış.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz