2021 En İyi Netflix Dizileri – Tam 70 Dizi İle Netflix Dizi Önerileri

Aleyna

Netflix

4 Şubat 2021

2021 En İyi Netflix Dizileri – Tam 70 Dizi İle Netflix Dizi Önerileri

Son yıllarda yeni bir ayın başlangıcını her zaman iple çektiğimi söylemek isterim. Çünkü yeni ay, Netflix’in sunacağı yeni dizi ve filmler anlamına geliyor. Tam bir dizi ve film manyağı olarak Netflix’te yayınlanan birçok içeriği izlemeye çalışıyorum.

Her ay birbirinden eğlenceli ve heyecan verici dizilerle seyircisini mutlu eden Netflix, 2021’de de hayatımızda önemli bir yere sahip olacak bence. Dramdan komediye, aksiyondan bilim-kurguya kadar her türde en kaliteli dizileri Netflix’te bulabilirsiniz.

Ne izlesem diye kararsız mı kalıyorsunuz? Durun, ben bu işe bir el atayım. İşte en iyi Netflix dizileri listesi!

70. Leila – IMDb 4.8 / 10

1 Sezon, 6 Bölüm / 2019 – Günümüz

Leila, Hindistan ve Britanya ortak yapımı bilim-kurgu ve politik türünde bir internet dizisi. Prayaag Akbar’ın kitabından uyarlanan dizide başrolleri Siddharth, Huma Qureshi ve Rahul Khanna paylaşıyor. Dizi, baskıcı bir toplumda yaşayan bir kadının seneler önce elinden alınan kızını araması ve sisteme meydan okumasını konu alıyor.

Dram ve bilim-kurgunun muhteşem uyumunu keşfetmek istiyorsanız, bu dizi tam da size göre!

Bu diziyi izleyenler Omniscient, Mortel ve Kiss Me First’ü de beğenerek izliyor.

Leila’yı Netflix’te İzle

69. Reality Z – IMDb 5.3 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2020 – Günümüz

Korku türündeki dizileri sevdiğim için Reality Z beni çok etkiledi. Reality Z (Türkçe: Gerçek Z), Brezilya yapımı korku türündeki bir internet dizisi. Claudio Torres imzası taşıyan Reality Z dizisinde, Sabrina Sato, Ana Hartmann ve Luellem de Castro başrol oyuncuları olarak dikkat çekiyor. Dizide zombi saldırısına uğrayan bir reality show programının yarışmacıları bir televizyon stüdyosuna sığınıyor. Fakat buradaki tek tehdidin zombiler olmadığı kısa sürede anlaşılıyor.

Zombili bir korku dizisiyle tanışmak istiyorsanız, bu sürükleyici yapımı hemen keşfetmelisiniz!

Bu diziyi izleyenler Cargo, Aç Gözlüler ve Black Summer’ı da beğenerek izliyor.

Reality Z’yi Netflix’te İzle

68. Ares – IMDb 5.6 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020 – Günümüz

Ares, Hollanda yapımı korku türündeki bir internet dizisi. Iris Otten, Pieter Kujipers ve Sander van Meurs tarafından yaratılan Ares dizisinde Tobias Kersloot, Jade Olieberg ve Lisa Smit başrollerde oynuyor. Netflix korku dizileri listesinde yer alan Ares,  fark etmeden korkunç bir sırra ortak olan hırslı bir üniversite öğrencisinin yaşadıklarını anlatıyor.

Doğaüstü olayları anlatan, kalp atış hızınızı yükselten bir dizi izlemek istiyorsanız, Ares’e hemen başlamalısınız!

Bu diziyi izleyenler The Mist, Ghoul ve Chambers’ı da çok beğeniyor.

Ares’i Netflix’te İzle

67. Tiny Pretty Things – IMDb 5.8 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2020 – Günümüz

Tiny Pretty Things (Türkçe: Minik Tatlı Şeyler), ABD yapımı gerilim ve dram türündeki internet dizisi. Yaratıcılığını Michael MacLennan’ın yaptığı bu dizide Kylie Jefferson, Lauren Holly ve Casimere Jollette gibi isimler başrollerde yer alıyor. Henüz yeni olmasına rağmen en çok izlenen Netflix dizileri arasında olan Tiny Pretty Things, özellikle dansı ve baleyi sevenler için harika bir seçenek. Dizide, eğitim aldığı dans okulunda saldırıya uğrayan bir öğrencinin yaşadıkları anlatılıyor.

Eğer sürükleyici bir dizi arıyorsanız ve kıyasıya rekabet içeren hikayeler ilginizi çekiyorsa, bu diziyi kaçırmayın!

Bu diziyi izleyenler Teen Wolf, Deadly Class ve Virgin River’ı da izleyebilir.

Tiny Pretty Things’i Netflix’te İzle

66. Osmosis – IMDb 5.9 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2019 – Günümüz

Osmosis (Türkçe: Ozmoz), Fransa yapımı bilim-kurgu ve dram türündeki bir Netflix dizisi. Audrey Fouche tarafından yaratılan dizide Hugo Becker, Agathe Bonitzer ve Gael Kamilindi başrollerde yer alıyor. Dizi, iki zeki kardeşin ruh eşlerini bulmak istemeleri ve bunun üzerine bir implant tasarlamalarını anlatıyor.

Sizi şaşırtacak bir dizi arıyorsanız ve duygusallık temasından vazgeçemiyorsanız, Osmosis tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Nightflyers, The Mist ve Altered Carbon’u da beğenerek izliyor.

Osmosis’i Netflix’te İzle

65. Between – IMDb 6.0 / 10

2 Sezon, 12 Bölüm / 2015 – 2016

Ben bu dizinin konusuna hayran kaldım. Between (Türkçe: Arasında), Kanada yapımı bilim-kurgu ve gençlik türündeki bir dizi. Michael McGowan imzası taşıyan dizinin kadrosunda Jesse Carere, Jennette McCurdy ve Ryan Allen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizide bir kasabada 21 yaşından büyük bütün kişiler gizemli bir hastalığa yakalanıyor. Yapım bu garip hastalığın etkilerini ve kasabada karantina günlerinde yaşananları anlatıyor.

Aşk, bilim-kurgu ve dramı aynı dizide izlemek istiyorsanız Between tam size göre!

Bu diziyi beğenenler Sense 8, The OA ve Travelers’ı da izleyebilirler.

Between’i Netflix’te İzle

64. Valeria – IMDb 6.1 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020 – Günümüz

Valeria’yı izlerken kimi zaman duygulandım kimi zaman kahkahalara boğuldum. Valeria, İspanyol yapımı romantik komedi türündeki bir Netflix dizisi. Maria Lopes Castano tarafından yaratılan dizide Silma Lopes, Diana Gomez ve Paula Malia gibi isimler başrollerde yer alıyor. Dizi evliliğinde ve kariyerinde krizlerle boğuşan, yazarlık hayalleri kuran ve bu sürede başka bir adama aşık olan Valeria’nın yaşadıklarına odaklanıyor. Yapım yalnızca Valeria karakterine değil, onun üç yakın dostunun yaşamlarına da ayna tutuyor.

Aşk, dostluk ve kariyere dair örnek hikayeleri izleyebileceğiniz bir dizi arıyorsanız, Valeria tam size göre!

Bu diziyi sevenler Twice Upon A Time, Toy Boy ve Good Morning Veronica’yı da bayılıyor.

Valeria’yı Netflix’te İzle

63. The Rain – IMDb 6.3 / 10

3 Sezon, 20 Bölüm / 2018 – 2020

The Rain (Türkçe: Yağmur) Danimarka yapımı bilim-kurgu ve gerilim türündeki bir internet dizisi. Christian Potalivo, Jannik Tai Mosholt ve Esben Toft Jacobsen tarafından izleyiciye sunulan dizide Lucas Lynggaard Tonnesen, Alba August ve Mikkel Boe Folsgaard başrollerde oynuyor. The Rain’de yağmur ile bulaşan bir virüsün İskandinav halkını kırıp geçiriyor. Bu olaydan tam altı yıl sonra iki kardeş, hayatta kalan insanlara yardım etmek için yola koyuluyor.

Şaşırtıcı bir öyküyü konu alan bilim-kurgu dizisi izlemek istiyorsanız, The Rain doğru bir tercih olacak!

Bu diziyi beğendiyseniz Leila, Between ve Black Mirror’ı da severek izleyebilirsiniz.

The Rain’i Netflix’te İzle

62. Family Reunion – IMDb 6.4 / 10

2 Sezon, 19 Bölüm / 2019 – Günümüz

Family Reunion (Türkçe: Aile Toplantısı), Amerikan yapımı komedi türündeki internet dizisi. Family Reunion dizisinin yaratıcısı Meg DeLoatch ve başrollerde de Tia Mowry, Loretta Devine ve Anthony Alabi yer alıyor. McKellan ailesinin küçük bir kasabaya taşınmasını konu alan dizi, geleneksel kültüre sıkı sıkıya bağlı büyükbaba ve büyükannenin, torunlarının şehirli tarzlarına meydan okumasına odaklanıyor.

Doyasına gülmek ve eğlenmek istiyorsanız ve ailenizle beraber izlemek için bir dizi arıyorsanız Family Reunion muhteşem bir seçim!

Bu diziyi izleyenler Easy, Modern Family ve Special’i de oldukça beğeniyor.

Family Reunion’ı Netflix’te İzle

61. The New Legends of Monkey – IMDb 6.5 / 10

2 Sezon, 20 Bölüm / 2018 – Günümüz

The New Legends of Monkey (Türkçe: Maymun Kral’ın Yeni Efsaneleri), Avustralya ve Yeni Zelanda ortak yapımı fantastik türündeki bir internet dizisi. Fantastik Netflix dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan The New Legends of Monkey, Jacquelin Perske ve Craig Irvin tarafından yaratıldı. Dizinin başrollerinde Emilie Cocquerel, Luciane Buchanan ve Chai Hansen gibi oyuncular var. The New Legends of Monkey, evreni kötülüklerden arındırmak isteyen, yedi kutsal tomarın peşinde olan cesur bir kızın ve özgür bıraktığı Maymun Kral’ın fantastik öyküsünü konu alıyor.

Destansı bir aksiyon dizisine kapılıp gitmek istiyorsanız, bu dizi tam size göre!

Bu diziyi sevenler Cadılar Okulu, Dört Dörtlük Dedektifler ve The Big Show Show’u da beğenerek izliyor.

The New Legends of Monkey’i Netflix’te İzle

60. White Lines – IMDb 6.6 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2020

White Lines (Türkçe: Beyaz Çizgiler), Amerikan yapımı gerilim ve dram türündeki bir internet dizisi. Alex Pina tarafından oluşturulan dizide, Nuno Lopes, Laura Haddock ve Marta Milans gibi isimler başrollerde oynuyor. Dizi, Zoe Walker karakterinin yaşadığı gizemli ve ürkütücü olaylara odaklanıyor. Abisi İbiza Adası’nda kayboluyor ve Zoe Walker onu bulmak için sakin yaşamını bırakıp adaya gidiyor.

Favori listenize ekleyeceğiniz harika bir diziyi keşfetmek istiyorsanız ve gizemli yapımlar size göreyse, White Lines’ı kaçırmayın!

Bu diziyi izleyenler Paranoid, Criminal Fransa, Marcella’yı da listelerine ekleyebilir!

White Lines’ı Netflix’te İzle

59. Away – IMDb 6.6 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2020

Away (Türkçe: Uzakta), Amerikan yapımı bilim-kurgu ve dram türündeki bir internet dizisi. Andrew Hinderaker tarafından oluşturulan dizide Josh Charles, Hilary Swank ve Vivian Wu başrollerde oynuyor. Dizi üç senelik bir Mars yolculuğuna çıkan ve bu süreçte kızını ve eşini arkasında bırakan Emma Green’in hikayesini anlatıyor.

Romantizm ve dramın aynı anda sunulduğu bir dizi arıyorsanız, Away çok doğru bir seçim olacak!

Bu diziyi izleyenler Travelers, Another Life, ve Altered Carbon’u da severek izliyor.

Away’i Netflix’te İzle!

58. Hakan: Muhafız – IMDb 6.7 / 10

4 Sezon, 32 Bölüm / 2018 – 2020

Bittiğine üzüldüğüm dizilerden biri daha… Hakan: Muhafız; Türk yapımı fantastik, gerilim, aksiyon ve macera türündeki bir internet dizisi. Binnur Karaevli tarafından yaratılan dizide Çağatay Ulusoy başta olmak üzere Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, İstanbul’da yaşamını sürdüren ve gizli bir birlikle bağlantısının olduğunu öğrenen baş karakterin bu kenti düşmanlardan kurtarmak için giriştiği maceraları konu alıyor.

Etkisinden kurtulamayacağınız bir dizi arıyorsanız ve romantizm olmadan yapamıyorsanız, Hakan: Muhafız tam size göre!

Bu diziyi sevenler The I-Land, If I Hadn’t Met You ve Into The Night’ı da beğenerek izliyor.

Hakan: Muhafız’ı Netflix’te İzle

57. Soundtrack – IMDb 6.7 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2019

Soundtrack (Türkçe: Film Müziği), ABD yapımı romantik drama türündeki bir Netflix dizisi. Joshua Safran imzası taşıyan dizinin başrol kadrosunda Callie Hernandez, Paul James ve Marianne Jean-Baptiste var. Dizi, Los Angeles’ta yaşamını sürdüren iki sanatçının öyküsüne odaklanıyor. Ana karakterlerin aşk, kariyer ve aile konularında yaşadıkları duygusal olaylar işleniyor.

Romantik bir mini dizi arıyorsanız, Soundtrack’i izlediğinize pişman olmayacaksınız!

Bu diziyi sevenler Touch Your Heart, Lucky Romance ve Beauty Inside’ı da çok beğeniyor.

Soundtrack’i Netflix’te İzle

56. Glee – IMDb 6.7 / 10

6 Sezon, 121 Bölüm / 2009 – 2015

Adı gibi neşelendiren bir hikaye. Açıkçası ben izlerken çok eğlendim! Glee (Türkçe: Neşe), ABD yapımı komedi türündeki bir internet dizisi. Glee Brad Falchuk, Ryan Murphy ve Ian Brennan imzası taşıyor. Chris Colfer, Lea Michele, ve Jane Lynch gibi oyuncular başrol kadrosunda yer alıyor. Dizide bir öğretmenin, kaybedenleri oynayan Glee kulübü üyelerini kazanan bir takıma dönüştürme çabası işleniyor. Yer yer komik ve muzip bir dizi olan Glee, müzikal yönüyle de dikkat çekiyor.

Eğlenceli ve başyapıt niteliği taşıyan bir dizi arıyorsanız, Glee bu koşullara fazlasıyla uyuyor!

Bu diziyi izleyenler Brooklyn Nine-Nine, Double Dad ve Azizler’i de beğenerek izliyor.

Glee’yi Netflix’te İzle

55. Daughter From Another Mother – IMDb 6.7 / 10

1 Sezon, 9 Bölüm / 2021 – Günümüz

Daughter From Another Mother (Türkçe: İki Anne İki Kız), Meksika yapımı komedi türündeki bir Netflix dizisi. Carolina Rivera tarafından yaratılan dizide Paulina Goto, Ludwika Paleta ve Martín Altomaro rol alıyor. Dizide bebekleri doğumdan sonra karışan iki kadına odaklanılıyor. Kadınlar yeni hayatlarına adapte olmak için bir plan yapmaya çalışıyor. Bunun üzerine gelişen sıradışı olaylar anlatılıyor.

Mizah seviyorsanız ve samimi bir hikaye arıyorsanız, bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Bize Çıkan Yollar, Holiday Secrets ve Rita’yı da beğenerek izliyor.

Daughter From Another Mother’ı Netflix’te İzle

54. The Duchess – IMDb 6.7 / 10

1 Sezon, 6 Bölüm / 2020 – Günümüz

The Duchess (Türkçe: Düşes) ABD yapımı komedi türündeki bir Netflix dizisi. Katherine Ryan tarafından yaratılan dizide Rory Keenan, Katherine Ryan ve Katy Byrne başrollerde yer alıyor. Dizide ana karakter Katherine’in kariyeri, kızı, erkek arkadaşı ve eski sevgilisi ile baş etmeye çalışması ve bu süreçte başına gelen eğlenceli olaylar anlatılıyor.

Komik bir hikaye ile eğlenceli bir dizi izleme deneyimi yaşamak istiyorsanız, The Duchess tam size göre!

Bu diziyi sevdiyseniz Aşk Ararken, White Gold ve Crashing’e de bir şans verebilirsiniz!

The Duchess Netflix’te İzle

53. Control Z – IMDb 6.8 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020 – Günümüz

Control Z’nin yeni sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Control Z (Türkçe: Kontrol Z), Meksika yapımı gençlik ve dram türündeki bir internet dizisi. Adriana Pelusi, Carlos Quintanilla Sakar ve Miguel García Moreno tarafından yaratılan dizide Michael Ronda, Ana Valeria Becerril ve Yankel Stevan gibi isimler rol alıyor. Dizi bir hackerın bir lisedeki bütün öğrencilerin sırlarını ortaya çıkarmasıyla başlıyor. Sınıftaki öğrencilerden Sofia ise iyi bir gözlemci olarak bu hackerın kim olduğunu bulmayı başarıyor.

Heyecan ve hafif aksiyon nüanslarının yer aldığı bir hikaye arıyorsanız, Control Z harika bir deneyim vadediyor!

Bu diziyi izleyenler 45 rpm, Edha ve Fugitiva’yı da beğenerek izliyor.

Control Z’yi Netflix’te İzle

52. Baby – IMDb 6.8 / 10

3 Sezon, 18 Bölüm / 2018 – 2020

Baby (Türkçe: Bebek) İtalyan yapımı gençlik ve dram türünde bir internet dizisi. Marco Raspanti’nin yarattığı dizinin kadrosunda Alice Pagani, Benedetta Porcaroli ve Riccardo Mandolini gibi oldukça başarılı isimler var. Dizi iki kız arkadaşın okuldan ve ailelerinden sıkılıp, şehrin yeraltı dünyasına kapılmalarını anlatıyor. Kızlar bir süre sonra çifte hayat yaşamaya başlıyorlar.

Heyecan verici bir gençlik dizisi arıyorsanız, Baby ile kaliteli bir dizi izleme deneyimi yaşayacaksınız!

Bu diziyi beğenenler Warrior Nun, The 100 ve Merlin’i de severek izliyor.

Baby’yi Netflix’te İzle

51. Gypsy – IMDb 6.9 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2017

Gypsy (Türkçe: Çingene), Lisa Rubin’in Netflix için yarattığı psikolojik-gerilim türündeki internet dizisi. Naomi Watts’ın başrolde olduğu bu dizi, bir terapistin hastalarının özel yaşamına sızmasını ve tehlikeli ilişkiler kurmasını konu alıyor. Naomi Watts, Gypsy’nin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olarak öne çıkıyor. Netflix aşk dizileri arasında yer alan Gypsy, duygusal ve gerilim dolu olay örgüsüyle izleyicileri kendine çekiyor.

Bir oturuşta bitirilen, samimi ve gerilim yüklü bir dizi izlemek isterseniz, Gypsy doğru bir tercih!

Bu diziyi izleyenler Trinkets, The Eddy ve Outer Banks’i de oldukça beğeniyor.

Gypsy’yi Netflix’te İzle

50. Easy – IMDb 6.9 / 10

3 Sezon, 25 Bölüm / 2016 – Günümüz

Easy (Türkçe: Kolay), ABD yapımı dram ve komedi türündeki internet dizisi. Joe Swanberg’in ellerinden çıkan dizide Judy Greer, Aubrey Plaza ve Jane Adams gibi oyuncular başrollerde yer alıyor. Dizi Şikago’da yaşamını sürdüren bir grup insanların cinsellik, aşk, kültür ve teknoloji arasında sıkışıp kalmalarını anlatılıyor.

Oyuncu performanslarıyla büyüleneceğiniz bir drama arıyorsanız, hiç durmadan Easy’ye başlamalısınız!

Bu diziyi izleyenler The Duchess, Flaked ve The Hook Up Plan’ı oldukça beğeniyor.

Easy’yi Netflix’te İzle

49. The Society – IMDb 7.1 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2019

The Society (Türkçe: Toplum), ABD yapımı gençlik ve dram türündeki bir internet dizisi. Christopher Keyser’ın yarattığı dizide, Gideon Adlon, Kathryn Newton ve Sean Berdy başrollerde yer alıyor. Dizide, bir kasabadaki herkesin gizemli şekilde ortadan kaybolması ve West Ham gençlerinin hayatta kalma çabaları anlatılıyor.

Bir oturuşta bitecek, dram ve gerilim yüklü bir dizi arıyorsanız, The Sciety tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Spinning Out, Riverdale ve When They See Us’ı da beğenerek izliyor.

The Society’yi Netflix’te İzle

48. The Eddy – IMDb 7.2 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020

Mini dizi ararken The Eddy’ye denk geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. The Eddy, Amerikan ve Fransız ortak yapımı müzik draması türündeki Netflix dizisi. Jack Thorne tarafından yaratılan dizide Joanna Kulig, Andre Holland ve Amandla Stenberg gibi isimler var. Dizi genç kızını, işini ve müzik grubunu korumak için çabalarken tehlikeli insanlarla karşı karşıya gelen bir adamın öyküsünü konu alıyor.

Müzikal türünde samimi bir aile hikayesi arıyorsanız, bu mini dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyendikten sonra Easy, Young Wallender ve Borderliner’a da şans verebilirsiniz.

The Eddy’yi Netflix’te İzle

47. Flaked – IMDb 7.2 / 10

2 Sezon, 14 Bölüm / 2016 – Günümüz

Flaked (Türkçe: Kuşbaşı), Amerikan yapımı dram-komedi türündeki bir Netflix dizisi. Mark Chappell ve Will Arnett tarafından yaratılan dizide David Sullivan, Will Arnett ve Ruth Kearney başrollerde oynuyor. Dizi herkesin akıl danıştığı Chip’in yaşam öyküsünü anlatıyor. Chip her ne kadar başkalarına öğütler verse de kendi problemleriyle başa çıkmakta zorlanıyor. Chip’in başına gelen komik ve duygusal olaylar diziye konu oluyor.

Biraz gülüp biraz da hüzünleneceğiniz bir dizi arıyorsanız, Flaked tam size göre!

Bu diziyi izleyenler The Liberator, Modern Family ve After Life’ı da seviyor.

Flaked’ı Netflix’te İzle

46. Marvel’s The Defenders – IMDb 7.3 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2017

Marvel’s The Defenders (Türkçe: Koruyucular), Amerikan yapımı aksiyon, macera ve dram türündeki bir internet dizisi. Marco Ramirez ve Douglas Petrie tarafından yaratılan dizide Krysten Ritter, Charlie Cox, ve Mike Colter başrollerde oynuyor. Dizide New York’u tehdit eden bir komplo üzerine, Luke Cage, Daredevil, Iron Fist ve Jessica Jones’un düşmanlara karşı birlik olması anlatılıyor.

Marvel hikayelerinden vazgeçemiyorsanız, bu mini dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Marvel’s The Punisher, Marvel’s Iron Fist, %3’ü de beğenerek izliyor.

Marvel’s The Defenders’ı Netflix’te İzle

45. The Hook Up Plan – IMDb 7.3 / 10

2 Sezon, 15 Bölüm / 2018 – Günümüz

The Hook Up Plan (Türkçe: Aşk Planı), Fransız yapımı romantik komedi türündeki bir internet dizisi. Noemie Saglio, Chris Lang ve Julien Teisseire tarafından yaratılan dizide Zita Hanrot, Marc Ruchmann ve Sabrina Ouazani başrollerde oynuyor. Dizi eski aşkını unutamayan Elsa için arkadaşlarının bir erkek escort tutmaları ile başlıyor. Bu plan, tahmin edilenden çok daha farklı bir sonuç veriyor.

Romantik komedi tutkunuysanız, bu hikayeyi de çok seveceksiniz!

Bu diziyi izleyenler Feel Good, Emily in Paris ve The Hockey Girls’ü de beğenerek izliyor.

The Hook Up Plan’ı Netflix’te İzle

44. Ratched – IMDb 7.3 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020 – Günümüz

Ratched, Amerikan yapımı gerilim ve dram türündeki bir Netflix dizisi. Ken Kesey’in Guguk Kuşu isimli romanından uyarlanmış olan bu dizinin yaratıcısı Evan Romansky. Başrollerde ise Finn Wittrock, Sarah Paulson ve Judy Davis gibi başarılı oyuncular var. Ratched dizisi 1947’de geçiyor ve bir psikiyatri kliniğinde çalışan hemşirenin yaşamını anlatıyor. Korku temalı bu dizi, gerilim ve dramı aynı anda vadediyor.

Gözlerinizi bir an olsun ekrandan ayırmayacağınız kaliteli bir dizi arıyorsanız, Ratched doğru bir seçim!

Bu diziyi izleyenler Lupin, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story ve To The Lake’i de beğenerek izliyor.

Ratched’ı Netflix’te İzle

43. La Mante – IMDb 7.4 / 10

1 Sezon, 6 Bölüm / 2017

La Mante (Türkçe: Mantis), Fransız yapımı suç-dram türündeki internet dizisi. Nicolas Jean, Laurent Vivier ve Alice Chegaray tarafından yaratılan dizide Fred Testot, Carole Bouquet, Pascal Demolon başrollerde. Eski bir seri katilin, başka bir seri katili yakalamak için polisle yaptığı iş birliğini konu alan La Mante sürükleyici konusu ve gizem ögeleriyle fark yaratıyor.

Mini dizileri izlemeyi seviyorsanız ve gerilimden vazgeçemiyorsanız, La Mante’ye de şans vermelisiniz!

Bu diziyi izleyenler Collateral, Dağ Evi ve Glace’i de beğenerek izliyor.

La Mante’yi Netflix’te İzle

42. Locke & Key – IMDb 7.4 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2020 – Günümüz

Locke & Key (Türkçe: Locke ve Anahtar), ABD yapımı fantastik ve gizem türündeki bir Netflix dizisi. Aron Eli Coleite tarafından yaratılan dizide Connor Cessup, Darby Stanchfield ve Emilia Jones başrollerde oynuyor. İzlenmesi gereken Netflix dizileri arasında yer alan Locke & Key’de babalarını kaybeden üç kardeş ve anneleri eski bir eve taşınıyorlar. Burada bir anahtar keşfediyorlar ve bu anahtarın güç ve sırları ortaya çıkardığını fark ediyorlar.

Biraz fantastik biraz da gizem içeren bir dizi arıyorsanız, Locke & Key tam size göre!

Bu diziyi sevenler Riverdale, Marvel’s The Defenders ve The New Legends of Monkey’i de beğenebilirler.

Locke & Key’i Netflix’te İzle

41. Atiye – IMDb 7.4 / 10

2 Sezon, 16 Bölüm / 2019 – Günümüz

Atiye, Türk yapımı fantastik, aksiyon ve gizem türündeki Netflix orijinal dizisi. Nuran Evren Şit, Jason George ve Fatih Ünal’ın yaratıcılığını üstlendiği Atiye dizisinde Mehmet Günsür, Beren Saat ve Metin Akdülger gibi başarılı oyuncular başrollerde yer alıyor. Dizi kişisel bir yolculuğa çıkan ressamın, Anadolu’daki bir arkeolojik alana dair evrensel sırları keşfetmesini ve bu sırların kendi yaşamı ile ilişkili olduğunu ortaya çıkarmasını konu alıyor. Netflix Türk dizileri arasında isminden söz ettiren Atiye, özellikle sıradışı konusuyla dikkat çekiyor.

Çokça gizemli, biraz da duygusal bir dizi izlemek istiyorsanız, ufkunuzu açacak bu dizi beklentilerinize cevap verecek!

Bu diziyi izleyenler Black Mirror, Dark ve Orphan Black’i de beğenerek izliyor.

Atiye’yi Netflix’te İzle

40. Quicksand – IMDb 7.5 / 10

1 Sezon, 6 Bölüm / 2019 – Günümüz

Quicksand (Türkçe: Bataklık), İsveç yapımı suç-drama türündeki bir Netflix dizisi. Malin Persson Giolito’nun aynı isimli bir romanından uyarlanan bu dizide, Felix Sandman, Hanna Ardehn ve William Spetz gibi oyuncular var Bir okulda yaşanan trajedi sonrasında kendini cinayetten yargılanırken bulan bir gencin yaşadıkları diziye konu oluyor.

Gözyaşlarınıza halim olamayacağınız bir dizi arıyorsanız, Quicksand tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Karanlık Kadrolar, Unit 42 ve Black Spot’u da beğenerek izliyor.

Quicksand’i Netflix’te İzle

39. Aşk 101 – IMDb 7.5 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020 – Günümüz

Aşk 101, Türk yapımı gençlik ve drama türündeki bir Netflix dizisi. Senaryosunu Meriç Acemi, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Ahmet Katıksız üstleniyor. Kubilay Aka, Pınar Deniz ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimler başrol kadrosunda yer alıyor. Dizi dört tane isyankar ve bir tane de örnek öğrencinin aşkı, arkadaşlığı ve cesareti öğrenme öyküsünü anlatıyor.

Aşk ve dramı aynı anda vadeden bir gençlik dizisi arıyorsanız, Aşk 101 doğru bir tercih olacak!

Bu diziyi izleyenler Amerikan Pastası, Avrupa Muhabbeti ve Bir Sindrella Hikayesi’ni de beğenerek izliyor.

Aşk 101’i Netflix’te İzle

38. Grand Army – IMDb 7.5 / 10

1 Sezon, 9 Bölüm / 2020 – Günümüz

Sağlam bir dram dizisi ararken denk geldiğim hikaye. Grand Army (Türkçe: Büyük Ordu), Amerikan yapımı gençlik ve dram türündeki bir Netflix dizisi. Katie Cappiello tarafından yaratılan dizide Odley Jean, Odessa Azion ve Amir Bageria gibi isimler oynuyor. Dizi Brooklyn’deki devlet okulunda okuyan beş lise öğrencisinin özgürleşmek, başarı elde etmek ve parlak bir geleceğe sahip olmak için mücadele etmelerini anlatıyor.

Gerçekçi ve duygusal bir hikaye arıyorsanız, bu dizi tam size göre!

Bu diziyi sevdiyseniz Spinning Out, Control Z ve Sex Education’ı da izleyebilirsiniz.

Grand Army’yi Netflix’te İzle

37. Elite – IMDb 7.6 / 10

3 Sezon, 24 Bölüm / 2018 – Günümüz

Elite (Türkçe: Seçkinler), İspanya yapımı gençlik, dram ve gizem türündeki bir Netflix dizisi. Travis Fimmel ve Carlos Montero tarafından yaratılan dizide, Itzan Escamilla, Danna Paola ve Miguel Bernardeau gibi oyuncular başrollerde yer alıyor. Dizi işçi sınıfından üç gencin özel bir okula kaydolması ve zengin öğrencilerle çatışma yaşamalarını konu alıyor. Bu çatışma bir cinayete neden oluyor.

Gerilim ve dramı iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir dizi arıyorsanız, Elite tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Scream, Trinkets, Kuroko’nun Basketbolu’nu da beğenerek izliyor.

Elite’i Netflix’te İzle

36. Special – IMDb 7.6 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2019 – Günümüz

Special (Türkçe: Özel), Amerikan yapımı komedi türündeki bir Netflix dizisi. Ryan O’Connell tarafından yaratılan dizide Jessica Hecht, Ryan O’Connell ve Punam Patel gibi oyuncular var. Eşcinsel ve serebral palsi hastası olan bir adam, izole yaşamının dışına çıkmak istiyor. Kitaptan uyarlanan bu dizi, genç adamın başına gelenleri komik ve eğlenceli şekilde anlatıyor.

Hikayesine kendinizi kaptıracağınız, gülmelere doyamayacağınız bir dizi arıyorsanız, Special beklentinizi fazlasıyla karşılayacak!

Bu diziyi izleyenler Champions, Master of None ve Real Rob’u da oldukça beğeniyor.

Special Netflix’te İzle

35. Living With Yourself – IMDb 7.7 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2019 – Günümüz

Living With Yourself (Türkçe: Kendinle Yaşamak), Amerikan yapımı dram-komedi türündeki internet dizisi. Yaratıcılığını Timothy Greenberg’in üstlendiği dizide Aisling Bea, Paul Rudd ve Desmin Borges gibi isimler yoynuyor. Dizinin başkahramanı Miles, hayattan bezmiş bir şekilde dolaşırken bir spa merkezine giriyor ve buradan çıktığına kendisinin daha da iyi bir versiyonuyla yer değiştirdiğini anlıyor.

Ezber bozan bir dizi izlemek istiyorsanız, Living With Yourself’i tercih etmelisiniz!

Bu diziyi izleyenler Russian Doll, The Kominsky Method ve After Life’ı da beğenerek izliyor.

Living With Yourself Netflix’te İzle

34. Teenage Bounty Hunters – IMDb 7.7 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2020 – Günümüz

Teenage Bounty Hunters (Türkçe: Genç Ödül Avcıları), ABD yapımı romantik-komedi türündeki internet dizisi. Kathleen Jordan’ın yaratıcısı olduğu Teenage Bounty Hunters’ta Maddie Philips, Anjelica Bette Fellini ve Kadeem Hardison gibi başrol oyuncuları var. Netflix gençlik dizileri listesinde yer alan bu yapım, Blair ve Sterling isimlerindeki lise öğrencisi ikiz kardeşlerin yaşamlarını konu alıyor.

Sıradışı bir dizi izlemek ve aynı zamanda bolca gülümsemek istiyorsanız, vakit kaybetmeden bu diziye başlamalısınız!

Bu diziyi izleyenler Living With Yourself, Everything Sucks ve Flaked’ı da beğenerek izliyor.

Teenage Bounty Hunters’ı Netflix’te İzle

33. Blood of Zeus – IMDb 7.7 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020 – Günümüz

Blood of Zeus (Türkçe: Zeus’un Kanı) Amerikan yapımı fantastik anime türündeki bir internet dizisi. Vlas Parlapanides ve Charles Parlapanides tarafından yaratılan yapımın kadrosunda Derek Philips ve Claudia Christian gibi isimler de var. DizideAntik Yunan’da yaşamını sürdüren ve Zeus’un oğlu olduğunu öğrenen Heron, dünyayı kurtarma görevine yoğunlaşıyor.

Heyecanlı anime dizilerinden vazgeçemiyorsanız, Blood of Zeus’u da keşfetmelisiniz!

Bu diziyi sevenler Revisions, Castlevania ve Dragon’s Dogma’yı da beğenerek izliyor.

Blood of Zeus’u Netflix’te İzle

32. Spinning Out – IMDb 7.7 / 10

1 Sezon, 10 Bölüm / 2020

Spinning Out (Türkçe: Dönen), Amerikan yapımı dram ve gençlik türündeki bir Netflix dizisi. Samantha Stratton tarafından yaratılan dizide January Jones, Kaya Scodelario ve Will Kemp gibi oyuncular var. Dizi, artistik buz pateni alanında olimpiyatlara hazırlanan bir sporcunun karmaşık yaşamına odaklanıyor. Başkarakterin aile, aşk ve ruh sağlığı arasında denge kurmaya çalışması ve bu süreçte kariyerindeki olumsuz gelişmelerle de boğuşmak zorunda kalmasını izliyoruz.

Kurgusuna hayran kalacağınız duygusal bir dizi arıyorsanız, Spinning Out’a başlamalısınız!

Bu diziyi izleyenler Quicksand, School Life ve Bad Seeds’i de beğenerek izliyor.

Spinning Out’u Netflix’te İzle

31. Lupin – IMDb 7.7 / 10

1 Sezon, 5 Bölüm / 2021

Lupin, çerez niyetine izleyip bol bol güldüğüm bir dizi. Lupin, Fransız yapımı komedi, aksiyon ve macera türündeki bir Netflix dizisi. George Kay’in yarattığı bu dizide Ludivine Sagnier, Omar Sy ve Clotilde Hesme gibi oyuncular başrollerde. 2021’in dikkat çeken dizilerinden biri olan Lupin, aksiyon ve komedi deneyimi sunuyor. Dizide Arsen Lüpen’e özenen Assane Diop, haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için elinden geleni yapıyor.

Heyecanlı ve muzip yepyeni bir diziye merhaba demek isterseniz, Lupin tam size göre!

Bu diziyi izleyenler The Last Kingdom, Emily in Paris’i de beğenerek izliyor.

Lupin’i Netflix’te İzle

30. El Chapo – IMDb 7.8 / 10

3 Sezon, 34 Bölüm / 2017 – Günümüz

El Chapo Amerikan yapımı suç, aksiyon ve macera türündeki bir internet dizisi. Carlos Contreras ve Silvana Aguirre imzası taşıyan dizide Humberto Busto, Marco de la O ve Alejandro Aguilar gibi oyuncular var. Dizi Meksikalı uyuşturucu baronu olan El Chapo lakaplı Guzman’ın öyküsünü ele alıyor. El Chapo dizisinde başkarakterin yükselmesi, yakalanması ve kaçma hikayelerine odaklanılıyor.

Aksiyon ve suç dizilerinin en iyi örneklerinden birini izlemek istiyorsanız, El Chapo beklentilerinizi karşılayacak!

Bu diziden sonra Farina, Fugitiva ve Narcos’u da izleyebilirsiniz.

El Chapo’yu Netflix’te İzle

29. Marvel’s Jessica Jones – IMDb 7.9 / 10

3 Sezon, 39 Bölüm / 2015- 2019

Marvel’s Jessica Jones, ABD yapımı aksiyon ve macera türündeki bir internet dizisi. Melissa Rosenberg’in yarattığı dizide David Tennant, Krysten Ritter ve Rachael Taylor rol alıyor. Dizi travmatik geçmişinden bir türlü kurtulamayan başkarakter Jessica Jones’un ezeli düşmanını engellemek için özel güçlerini devreye sokmasını anlatıyor.

Soluksuz izleyebileceğiniz bir Marvel efsanesi arıyorsanız, bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Daredevil ve Marvel’s The Defenders’ı da beğenerek izliyor.

Marvel – Jessica Jones’u Netflix’te İzle

28. Lilyhammer – IMDb 8.0 / 10

3 Sezon, 24 Bölüm / 2012 – 2014

Lilyhammer, Amerikan yapımı suç drama türündeki Netflix dizisi. Eilif Skodvin tarafından yaratılan dizide Trond Fausa Aurvag, Steven Van Zandt ve Steinar Sagen başrollerde oynuyor. Eski bir gangster olan Frank’ın mafya aleyhine tanıklık etmesiyle dizi başlıyor. Sonrasında başkahramanın Norveç’e gönderilmesi ve burada yaşadıkları anlatılıyor.

Kaliteli ve bol aksiyonlu bir diziyle iyi vakit geçirmek istiyorsanız, Lilyhammer tam size göre!

Bu diziyi izleyenler El Pacho, American Crime Story ve Mindhunter’ı da beğenerek izliyor.

Lilyhammer’ı Netflix’te İzle

27. Dead to Me – IMDb 8.0 / 10

2 Sezon, 20 Bölüm / 2019 – Günümüz

Dead to Me (Türkçe: Benim için Ölü), ABD yapımı dram ve komedi türündeki internet dizisi. Liz Feldman tarafından yaratılan yapımın kadrosunda Linda Cardellini, Christina Applegate ve James Marsden gibi başarılı isiler var. Dizi eşinin ölümüne sebep olan sürücüyü arayan bir kadının kendisiyle zıt karakterdeki biriyle arkadaş olmasıyla başlıyor. Ardından beklenmedik, ilginç olaylar yaşanıyor.

Olayların akışına kendinizi kaptıracağınız bir dizi izlemek istiyorsanız, Dead to Me tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Orphan Black, Mindhunter ve The Blaclist’i de beğenerek izliyor.

Dead to Me’yi Netflix’te İzle

26. Monarca – IMDb 8.0 / 10

2 Sezon, 18 Bölüm / 2019 – Günümüz

Monarca (Türkçe: Hükümdar), Meksika yapımı dram türündeki bir Netflix dizisi. Diego Gutierrez tarafından oluşturulan dizide Juan Manuel Bernal, Irene Azuela ve Osvaldo Benavides’i izliyoruz. Dizi 20 sene sonra ailesinin yanına Meksika’ya dönüş yapan Ana Maria’nın yaşadıklarına ayna tutuyor. Ana Maria, burada yolsuzluk ve skandallar ile boğuşmakta olan ailesini kurtarma peşine düşünüyor.

Meksika dizilerini seviyorsanız, sıradışı konusuyla fark yaratan Monarca tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Girls From Ipanema, La Reina del Sur, Sintonia’yı da beğenerek izliyor.

Monarca’yı Netflix’te İzle

25. F is For Family – IMDb 8.0 / 10

4 Sezon, 36 Bölüm / 2015 – Günümüz

Animasyon türünü bana sevdirdiği için bu dizinin yeri bende ayrı. F is For Family, ABD yapımı durum komedisi türündeki bir internet dizisi. Michael Price ve Bill Burr tarafından yaratılan dizinin kadrosuna Laura Dern, Bill Burr ve Justin Long da dahil . Murphy ailesinin 1970’lerde geçen yaşamı diziye konu oluyor. Kore Savaşı gazisi bir baba, eşi ve üç çocuğunun o yıllardaki eğlenceli, özgün ve samimi yaşam tarzları anlatılıyor.

Absürt ve bol kahkahalı bir animasyon dizisi arıyorsanız, F is For Family müthiş bir seçenek!

Bu diziyi izleyenler Ricky and Morty, Hoops, Close Enough’ı da çok seviyor.

F is For Family’yi Netflix’te İzle

24. Bodyguard – IMDb 8.1 / 10

1 Sezon, 6 Bölüm / 2018

Bodyguard (Türkçe: Koruma) İngiltere yapımı gerilim, suç ve dram türündeki bir Netflix dizisi. Jed Mercurio tarafından yaratılan Bodyguard dizisinin yönetmen koltuğunda Thomas Vincent ve John Strickland bulunuyor. Başrollerde ise Richard Madden, Gina McKee ve Keeley Hawes öne çıkıyor. Popüler Netflix dizileri listesinde isminden söz ettiren Bodyguard, bir savaşı destekleyen politikacıyı korumak üzere görevlendirilen bir savaş gazisinin yaşadıklarını anlatıyor.

Bağımlılık yapacak bir dizi arıyorsanız ve heyecansız olmaz diyorsanız, bu dizi iyi bir seçenek!

Bu diziden sonra Bad Blood, Secret City ve ignated Survivor’ı da beğenerek izleyebilirsiniz.

Bodyguard’ı Netflix’te İzle

23. Lucifer – IMDb 8.1 / 10

5 Sezon, 75 Bölüm / 2016 – Günümüz

Lucifer (Türkçe: Şeytan) Amerikan yapımı gizem, komedi ve dram türündeki internet dizisi. Tom Kapinos tarafından izleyiciye sunulan Lucifer dizinde Lauren German, Tom Ellis ve Kevin Alejandro gibi isimler rol alıyor. Dizide, artık cehennemin efendisi olmak istemeyen şeytanın Los Angeles’a yerleşmesi ve sonrasında bir bar açıp ilginç olaylara karışması anlatılıyor.

Fantastik türünde heyecanlı bir hikayede kaybolmak istiyorsanız, bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler After Life, The Society ve Tidelands’ı da oldukça beğeniyor.

Lucifer’ı Netflix’te İzle

22. American Vandal – IMDb 8.2 / 10

2 Sezon, 16 Bölüm / 2017 – 2018

Keşke devamı çekilseydi dediğim dizilerden biri daha. American Vandal (Türkçe: Amerikan Vandal) ABD yapımı komedi, belgesel ve gençlik türündeki internet dizisi. Dan Perrault ve Tony Yacenda tarafından sunulan dizide Griffin Gluck, Tyler Alvarez ve Jimmy Tatro gibi isimleri zevkle izliyoruz. Dizi sahte belgesel olarak da isminden söz ettiriyor. Sam ve Peter adlı iki yakın arkadaş, bir belgesel çekiyorlar ve başarılı oluyorlar. İkinci belgeseli çekmek için konu arayışına giriyorlar. Ve bu süreçte bir lisede meydana gelen gizemli bir olayı araştırmaya koyuluyorlar.

İlgi çekici ve farklı bir hikaye arıyorsanız, American Vandal’a şans vermelisiniz!

Bu diziyi izleyenler The Last Airbender, The Hollow ve The Dragon Prince’i de beğeniyor.

American Vandal’ı Netflix’te İzle

21. The Witcher – IMDb 8.2 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2019 – Günümüz

The Witcher (Türkçe: Cadı) ABD yapımı fantastik türündeki internet dizisi. Aynı adlı eserden uyarlanan bu dizinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich. Aksiyon ve macera dolu The Witcher’ın başrollerinde Anya Chalotra, Henry Cavill ve Freya Allan yer alıyor. Mutasyona uğramış bir canavar avcısına odaklanan The Witcher, heyecanlı ve sürükleyici bir seyir deneyimi sunuyor.

Fantastik dizileri seviyorsanız ve hayal kırıklığına uğratmayan bir yapım arıyorsanız, hiç düşünmeden The Witcher’ı izlemeye başlamalısınız!

Bu diziyi izleyenler Titans, Luna Nera ve Alice in Borderland’ı da beğenerek izliyor.

The Witcher’ı Netflix’te İzle

20. Sex Education – IMDb 8.3 / 10

2 Sezon, 16 Bölüm / 2019 – Günümüz

Sex Education (Türkçe: Cinsel Eğitim) İngiliz yapımı komedi-drama türündeki internet dizisi. Laurie Nunn tarafından yaratılan bu dizide, Gillian Anderson, Asa Butterfield ve Ncuti Gatwa gibi isimler başrollerde yer alıyor. Terapist annesi sayesinde cinsel konular hakkında derinlemesine bilgi sahibi olan Otis okul arkadaşlarına danışmanlık yapmaya başlar. Netflix gençlik dizileri söz konusu olduğundan isminden söz ettiren Sex Education, cinsel kimlik ve cinsiyetle ilgili güncel konuları empatik ve eğlenceli bir şekilde ekrana yansıtıyor.

Hem eğlenmek hem de cinsel konularda bilgilenmek istiyorsanız, Sex Education beklentilerinizi karşılayacak bir dizi!

Bu diziyi izleyenler Pose, You Me Her ve Bonding’i de oldukça seviyor.

Sex Education’ı Netflix’te İzle

19. Grace and Frankie – IMDb 8.3 / 10

6 Sezon, 78 Bölüm / 2015 – Günümüz

Grace and Frankie, Amerikan yapımı dram ve komedi türündeki bir internet dizisi. Netflix lezbiyen dizileri arasında yer alan Grace and Frankie, Marta Kaufmann imzası taşıyor. Başrollerde ise Lily Tomlin, Jane Fonda ve Martin Sheen bulunuyor. Dizi eşleri tarafından terk edilen iki kadının birbirlerine yakınlaşması ve başlarından geçen eğlenceli ve ilginç olayları konu alıyor.

Biraz samimi biraz da muzip bir dizi arıyorsanız ve romantizmden vazgeçemiyorsanız, bu diziyi kaçırmamalısınız!

Bu diziyi izleyenler Valeria, Hollywood ve Wanderlust’u da çok beğeniyor.

Grace and Frankie’yi Netflix’te İzle

18. La Casa de Papel – IMDb 8.3 / 10

4 Sezon, 38 Bölüm / 2017 – Günümüz

Bu dizinin hem konusunu hem de olay akışını beğendim. Dizi o kadar sürükleyiciydi ki dört sezonu kısa sürede bitirdim. La Casa de Papel (Türkçe: Para Soygunu), İspanyol yapımı suç ve soygun türündeki bir internet dizisi. Alex Pina’nın imzasını taşıyan bu dizide Alvaro Morte, Ursula Corbero ve Itziar Ituno gibi oyuncular başrollerde. Dizi, suç dehası Professor isimli bir karakter tarafından İspanya Kraliyet Darphanesini soymak için bir araya getirilen bir grup suçlunun gerçekleştirdiği soygunu konu alıyor.

Olayların akışına kapılıp gideceğiniz ve bol aksiyon içeren bir dizi keşfetmek istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden La Casa de Papel’i izlemelisiniz! Ayrıca La Casa de Papel oyuncuları hakkındaki keyifli yazımızı okuyarak diziyle ilgili daha derin bilgilere de sahip olabilirsiniz.

Bu diziyi izleyenler Narcos Mexico, El Chapo ve Black Summer’ı da izleyebilirler.

La Casa de Papel’i Netflix’te İzle

17. How I Met Your Mother – IMDb 8.3 / 10

9 Sezon, 208 Bölüm / 2005 – 2014

How I Met Your Mother (Türkçe: Annenizle Nasıl Tanıştım), Amerikan yapımı durum komedisi türündeki bir dizi. Craig Thomas ve Carter Bays tarafından yaratılan dizide Jason Segel, Josh Radnor ve Neil Patrick Harris gibi isimleri başarılı isimleri izliyoruz. Dizi 2030 senesinde ana karakter Ted’in çocuklarına seneler önce anneleriyle tanışma hikayesini anlatmasıyla başlıyor. Sonrasında dizi 2005 senesine dönüyor.

Biraz uçuk kaçık ve komik, biraz da duygu yüklü bir dizi arıyorsanız, How I Met Your Mother’a başlamanızın zamanı gelmiş demek!

Bu diziyi izleyenler Friends, Brooklyn Nine-Nine ve The Big Bang Theory’i de çok seviyor.

How I Met Your Mother’ı Netflix’te İzle

16. Sense8 – IMDb 8.3 / 10

2 Sezon, 24 Bölüm / 2015 – 2018

Sense8 Amerikan yapımı bilim-kurgu ve dram türündeki bir internet dizisi. Lana Wachowski, Lilly Wachowski ve J. Michael Straczynski tarafından yaratılan dizide Brian J. Smith, Tuppence Middleton ve Bae Doona gibi oyuncular rol alıyor. Dizi gerilim ağırlıklı ilerliyor ve telepatik şekilde birbirlerinin yaşamlarına dahil olan sekiz insanın öyküsünü anlatıyor.

Samimi, duygusal ve bir o kadar da sürükleyici bir dizi arıyorsanız Sense8 tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Spectros, The Order ve Chambers’ı da izleyebilirler.

Sense8’i Netflix’te İzle

15. Atypical – IMDb 8.3 / 10

3 Sezon, 28 Bölüm / 2017 – 2021

Atypical (Türkçe: Atipik) Amerikan yapımı komedi ve gençlik türündeki bir internet dizisi. Robia Rashid tarafından yaratılan dizide Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh ve Michael Rapaport başrollerde yer alıyor. Dizide otizmli genç, bir kız arkadaş edinmek istiyor ve bağımsızlığını ilan ediyor. Bunun üzerine aile bireyleri üzerinde farklı bir etki bırakıyor ve tüm aile üyeleri kendi benliklerini keşfetmeye başlıyor.

Sıradışı olduğu kadar samimi hikayesiyle de mest eden bir dizi izlemek istiyorsanız Atypical doğru bir seçenek!

Bu diziyi izleyenler Good Girls, Sex Education ve Sisters’ı da beğenerek izliyor.

Atypical’ı Netflix’te İzle

14. Ozark – IMDb 8.4 / 10

3 Sezon, 30 Bölüm / 2017 – Günümüz

Ozark, oyuncu kadrosunu öğrenince izlemeye başladığım ve olay örgüsüyle beni gerçekten büyüleyen bir dizi. ABD yapımı suç-drama türündeki bir internet dizisi. Mark Williams ve Bill Dubuque tarafından oluşturulan dizi Laure Linney, Jason Bateman ve Sofia Hublitz gibi başrol oyuncularıyla da öne çıkıyor. Finans danışmanlığı yapan bir adamın, tehditkar bir uyuşturucu baronu için suç faaliyetlerine sürüklenmesi dizinin odak konusu. Dizide tam olarak kara para aklamak için Ozark’a taşınan bir ailenin dram ve gerilim dolu öyküsü ele alınıyor.

Suç ve gerilim dizilerini seviyorsanız, oyuncu performanslarıyla büyüleyen Ozark tam size göre!

Bu diziyi sevdiyseniz listenize Bad Blood, Seven Seconds ve House of Cards’ı da ekleyebilirsiniz.

Ozark’ı Netflix’te İzle

13. Modern Family – IMDb 8.4 / 10

11 Sezon, 250 Bölüm / 2009 – 2020

Modern Family (Türkçe: Modern Aile) Amerikan yapımı komedi türündeki internet dizisi. Sitcom tarzındaki bu dizinin yaratıcısı Steven Levitan ve Christopher Lloyd. Dizinin başrollerinde Sofía Vergara, Ed O’Neill ve Julie Bowen öne çıkıyor. Emmy ödülünü de elinde bulunduran Modern Family dizisinde, Jay Pritchett ve ailesinin modern yaşamın zorlukları ile nasıl başa çıktığı komik bir şekilde anlatılıyor.

Kahkahalara doyamayacağınız bir sitcom arıyorsanız bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Community, Norsemen ve Brooklyn Nine-Nine’ı da çok seviyor.

Modern Family’yi Netflix’te İzle

12. Marvel’s The Punisher – IMDb 8.5 / 10

2 Sezon, 26 Bölüm / 2017 – 2019

Bir Marvel hayranı olarak bu diziyi de izlemesem olmazdı. Marvel’s The Punisher ABD yapımı aksiyon, gerilim ve macera türündeki internet dizisi. Steve Lightfoot’un yarattığı dizide Ben Barnes, Jon Bernthal ve Amber Rose Revah başrollerde oynuyor. Dizi ailesini yok eden suçluları cezalandırmak isteyen eski bir denizcinin başından geçenleri anlatıyor.

Marvel tutkunuysanız, bu diziyi de çok seveceksiniz!

Bu diziyi izleyenler Marvel’s Iron Fist, Marvel – Jessica Jones ve Marvel’s Luke Cage’i de beğenerek izliyor.

Marvel’s The Punisher’ı Netflix’te İzle

11. Marvel’s Daredevil – IMDb 8.6 / 10

3 Sezon, 39 Bölüm / 2015 – 2018

Marvel’s Daredevil ABD yapımı aksiyon, gerilim ve macera türündeki internet dizisi. Drew Goddard tarafından proje tasarımı yapılan bu dizide Deborah Ann Woll, Charlie Cox ve Elden Henson gibi oyuncular yer alıyor. Marvel’s The Punisher çizgi romanından uyarlanmış olan dizi, küçük yaşlarda görme kabiliyetini kaybeden Matt Murdock karakterinin başına gelenlere odaklanıyor. Başkarakter gündüzleri avukatlık yapıyor, geceleri ise süper kahraman olarak savaş veriyor.

Heyecanlı ve macera dolu bir dizi izleme keyfi yaşamak istiyorsanız Marvel’s Daredevil tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Hakan: Muhafız, The Innocents ve Osmosis’i de beğenerek izliyor.

Marvel’s Daredevil’i Netflix’te İzle

10. Bir Başkadır – IMDb 8.6 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2020 – Günümüz

Bir Başkadır, Türk yapımı dram kategorisindeki bir Netflix dizisi. Ali Farkhonde ve Berkun Oya’nın yaratıcılığını üstlendiği dizide Fatih Artman, Öykü Karayel ve Funda Eryiğit gibi oyuncular başrol kadrosunda öne çıkıyor. Başarılı oyunculukların sergilendiği Bir Başkadır dizisi, hayalleri ve yaşamları birbirinden tamamen farklı olan insanların aynı noktalarda buluşmasını konu alıyor. Sınırların ortadan kaldığı dizide, duygu yüklü ayrıntılar dikkat çekiyor.

Türk dizilerinin en iyi örneklerinden birini keşfetmek istiyorsanız bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Aşk 101, Yarına Tek Bilet ve Masum’u da beğenerek izliyor.

Bir Başkadır’ı Netflix’te İzle

9. Mindhunter – IMDb 8.6 / 10

2 Sezon, 19 Bölüm / 2017 – Günümüz

Mindhunter (Türkçe: Zihin Avcısı) Amerikan yapımı suç-drama türündeki internet dizisi. Erik Messerschmidt yönetmenliğinde çekilen bu dizinin yaratıcısı Joe Penhall. Başrollerde ise Holt McCallany, Jonathan Groff ve Anna Torv dikkat çekiyor. Dizinin konusu 1970’lerde geçiyor ve iki FBI ajanın cinayet psikolojisi üzerine yaptıkları araştırmalara odaklanıyor. Canilerle yakınlık kuran ajanlar, suç bilimi için yeni ufuklar açıyor.

Tüylerinizi ürpertecek ve olay akışına hayran kalacağınız bir dizi izlemek istiyorsanız Mindhunter harika bir tercih!

Bu diziyi izleyenler Manhunt, Peaky Blinders ve Bloodride’ı da seviyor.

Mindhunter’ı Netflix’te İzle

Mindhunter Dizi İncelemesi

8. The Queen’s Gambit – IMDb 8.6 / 10

1 Sezon, 7 Bölüm / 2020

The Queen’s Gambit (Türkçe: Vezir Gambiti)  dram türünde bir Netflix dizisi. Allan Scott ve Scott Frank’ın imzasını taşıyan bu dizide Bill Camp, Anya Taylor-Joy ve Marielle Heller başrollerde. Samimi ve duygusal hikayesi ile dikkat çeken yapım 1950’lerde bir yetimhanede kalan kız çocuğunun yaşadıklarını anlatıyor. Sosyal konulu Netflix dizi önerileri isteyenler için ideal bir mini dizi olan The Queen’s Gambit, satranç konusunda yetenekli başkarakterin bağımlılıkla mücadelesine de değiniyor.

Hafta sonunuzu ya da boş zamanınızı kaliteli bir diziyle değerlendirmek istiyorsanız, tek solukta izlenecek bu mini dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Godless, The Spy ve Unorthodox’u da çok beğeniyor.

The Queen’s Gambit’i Netflix’te İzle

7. The Crown – IMDb 8.7 / 10

4 Sezon, 40 Bölüm / 2016 – Günümüz

Bazen biyografi türündeki diziler de ilgimi çekiyor. The Crown bana fazlasını sundu. The Crown (Türkçe: Taç), Britanya yapımı politik ve biyografik bir internet dizisi. Peter Morgan’ın yaratıcılığını üstlendiği bu dizide Helena Bonham Carter, Olivia Colman ve Tobias Menzies gibi oyuncular başrollerde yer alıyor. Kraliçe 2. Elizabeth dönemine ayna tutan The Crown, aşk ve siyasi konuları ele alıyor. Tarihi Netflix dizileri arasında bulunan yapım 20’nci yüzyılın ikinci yarısında öne çıkan olayları anlatıyor. Dizi ayrıca en iyi drama kategorisinde Altın Küre’nin de sahibi.

İzlenmesi gereken Netflix dizileri listenize ödüllü bir dizi eklemek istiyorsanız, The Crown iyi bir seçenek!

Bu diziyi izleyenler The Last Czars ve Outlander dizilerine de bir şans verebilirler.

The Crown’u Netflix’te İzle

6. Cobra Kai – IMDb 8.7 / 10

3 Sezon, 30 Bölüm / 2018 – Günümüz

Dövüş dizileri izlerken kendimi kaybediyorum. Bu dizi de onlardan biri. Komedi içermesi ayrıca güzel. Cobra Kai ABD yapımı komedi, aksiyon ve dövüş sanatları türündeki internet dizisi. Josh Heald, Hayden Schlossberg ve Jon Hurwitz gibi isimler tarafından yaratılan dizide William Zabka, Ralph Maccio ve Xolo Mariduena rol alıyor. Karate Kid filmlerinin devamı niteliğini taşıyan bu seri, Daniel ve Johnny arasındaki rekabete odaklanıyor. 1 Ocak 2021 itibariyle üçüncü sezonu başlayan Cobra Kai, aksiyon ve komediyi aynı anda sunuyor.

Eğer aksiyon tutkunuysanız ve komediden de vazgeçemiyorsanız bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler Timeless, Deadly Class ve Vagabond’u da beğenerek izliyor.

Cobra Kai’yi Netflix’te İzle

5. Hospital Playlist – IMDb 8.7 / 10

1 Sezon, 12 Bölüm / 2020 – 2021

Hospital Playlist (Türkçe: Hastane Oynatma Listesi) Güney Kore yapımı dram-komedi türündeki bir internet dizisi. Shin Won-ho ve Lee Woo-jung tarafından yaratılan bu dizide Yoo Yeon-seok, Cho Jung-seok ve Jung Kyung-ho gibi oyuncular başrollerde. Netflix Kore dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Hospital Playlist, beş doktorun gün boyu hastanede yaşadıklarına ayna tutuyor. Ölüm, doğum ve ikisi arasında bütün duygusal olaylara odaklanan Hospital Playlist samimi bir dizi olarak öne çıkıyor.

İyi hissettiren, samimi ve duygusal bir Kore dizisi arayışındaysanız, bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler My Holo Love, Record of Youth ve Was It Love’ı da sevebilir.

Hospital Playlist’i Netflix’te İzle

4. Dark – IMDb 8.8 / 10

3 Sezon, 26 Bölüm / 2017 – 2020

Dark (Türkçe: Karanlık) Almanya yapımı bilim-kurgu, dram ve gerilim türündeki Netflix dizisi. Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından yaratılan bu dizinin başrollerinde Oliver Masucci, Louis Hofmann ve Jördis Triebel yer alıyor. Netflix bilim kurgu dizileri arasında bir hayli popüler olan Dark, küçük bir çocuğun kaybolmasından sonra onu arayan dört ailenin yaşadıklarını anlatıyor. Bu arayış sonunda ortaya çıkan gizemli olaylar ise dizinin çekiciliğini artırıyor.

Şans verdiğinize pişman olmayacağınız ve zaman yolculuğu ile büyüleneceğiniz bir dizi istiyorsanız Dark harika bir seçim!

Bu diziyi izleyenler V Wars, Away ve Mortel’ı da beğenerek izliyor.

Dark’ı Netflix’te İzle

3. Black Mirror – IMDb 8.8 / 10

5 Sezon, 22 Bölüm / 2011 – Günümüz

Black Mirror’ı yıllardır büyük bir heyecanla takip ediyorum. Black Mirror (Türkçe: Kara Ayna) İngiliz yapımı bilim-kurgu ve psikolojik gerilim türündeki internet dizisi. Charlie Brooker’ın yarattığı dizide Cristin Milioti, Jesse Plemons ve Jimmi Simpson rol alıyor. Dizi insanlığın en görkemli buluşları ile karanlık içgüdülerinin zıtlığına odaklanıyor. Tüm bunlar teknolojiyle iç içe olan yakın bir gelecekte işleniyor.

Siberpunk yapımları seviyorsanız ve kült dizilerden birini keşfetmek istiyorsanız Black Mirror’ı izlemelisiniz!

Bu diziyi izleyenler To The Lake, Better Than Us ve Biohackers’ı da beğenerek izliyor.

Black Mirror’ı Netflix’te İzle

2. Narcos – IMDb 8.8 / 10

3 Sezon, 30 Bölüm / 2015 – 2017

Narcos, Amerikan yapımı suç-drama türündeki bir internet dizisi. Carlo Bernard, Chris Brancato ve Doug Miro tarafından yaratılan dizide, Pedro Pascal, Wagner Moura ve Boyd Holbrook gibi isimler başrollerde oynuyor. Narcos, Kolombiya’nın güçlü uyuşturucu baronlarının gerçek öyküsünü konu alıyor. Dizi, Pablo Escobar’ın yaşamını da anlatıyor.

Heyecan dolu bir gerilim ve suç hikayesi arıyorsanız bu dizi tam size göre!

Bu diziyi izleyenler El Chapo, Narcos Mexico ve La Casa De Papel’i de çok beğeniyor.

Narcos’u Netflix’te İzle

1. Our Planet – IMDb 9.3 / 10

1 Sezon, 8 Bölüm / 2017

Çoğu insanın favorisi olan bu öğretici dizi, benim de favori listemde! Our Planet (Türkçe: Gezegenimiz) İngiltere yapımı belgesel türündeki bir mini Netflix dizisi. Bu doğa belgeselinin anlatıcıları Salma Hayek, David Attenborough ve Penelope Cruz. Silverback Films imzası taşıyan bu doğa belgeseli, muazzam içeriği ile dikkat çekiyor. Belgeselde gezegenimizin olağanüstü doğal güzellikleri sunuluyor. Bununla birlikte dizi, iklim değişikliğinin canlılar üzerindeki etkilerine de vurgu yapıyor.

Ufkunuzu açacak, ilham veren bir belgesel arıyorsanız, Our Planet tam size göre!

Bu diziyi izleyenler The Mind Explained, Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates ve Işığın Masalları’nı da çok beğeniyor.

Our Planet’i Netflix’te İzle

Umarım sizler için hazırladığım bu listeyi beğenirsiniz! Şimdiden iyi seyirler!

After Life Dizi İncelemesi

Better Call Saul Dizi İncelemesi

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz