2021 Survivor Kadrosunda Olan Öykü Çelik’e Arkadaşlarından Veda Pastası! “Sevdiklerimle Gitmeden Son…”

Aleyna

Haberler

2 Ocak 2021

2021 Survivor Kadrosunda Olan Öykü Çelik’e Arkadaşlarından Veda Pastası! “Sevdiklerimle Gitmeden Son…”

Acun Ilıcalı’nın yıllardır severek takip edilen programı Survivor yarışmacıları hummalı bir çalışma sonrasında belli oldu. Ekibin içinde oyuncu Öykü Çelik de yer alıyor. Yarışmacılar çekimlere başlamak için Dominik’e gitmeye hazırlanıyor. Survivor 2021 ekibinde olan Öykü Çelik de arkadaşları ve sevgilisiyle veda pastası kesti!

Üzücü Haber!

Öykü Çelik birkaç gün önce yolda yaralı halde bulduğu bir kargayı veterinere götürmüştü. O esnada da muhabirlere yakalanmıştı. Ünlü oyuncu bu duyarlı davranışıyla çok konuşuldu.

Bugün de karga ile ilgili üzücü haber geldi. Veteriner kliniğinde özel bakıma alınan karga hayata veda etti! Öykü Çelik de bu üzücü habere, “Maalesef karga, veterinere götürünce heyecan yaptı ve öldü. Hayvanlarda aşırı stresten kaynaklı ölüm oluyormuş. Ben bunu yeni öğrendim, keşke onu veterinere götürmeseydim.” sözleriyle yanıt verdi.

İddialı Bir Survivor Geliyor!

Her yıl Survivor yarışmacılarından iddialı sözler alıyoruz. Yarışma ekranlara gelmeden önce bütün gözler adaya gitmek için hazırlanan yarışmacılarda oluyor. Bu yıl da tüm gözler Öykü Çelik’in üzerinde. Güzel oyuncu da yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeyi iyi biliyor!

Bu kez de yarışma öncesi iddialı sözler söyledi. Sevgilisinin arabasına binmeden önce muhabirlere yakalanan oyuncu, “Birinci belli, ikinci kim?” sözleriyle rekabet dolu duygularını belli etti!

Sevdiklerine Veda Ediyor!

Yavaş yavaş Dominik Adası’na doğru hazırlanan Öykü Çelik sevdikleriyle vedalaşmaya başladı. Arkadaş grubu hem onun için heyecanlı hem de gidiyor diye bir hayli buruk!

Öykü Çelik, vedalaşmak için toplandığı arkadaşlarıyla çekildikleri fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı. “Sevdiklerimle gitmeden son?? -3❤️”

“Sevdiklerimle gitmeden son??-2❤️”

Son fotoğrafta ise sevgilisi İbrahim Berhan vardı. Aşık çifte ayrılmak zor gelmiş olsa gerek!

Öykü Çelik çok şanslı. Arkadaşları öyle bir pasta yaptırmış ki hem mutlu ediyor hem hüzünlendiriyor. “Öykü Çelik” yazan Survivor amblemli pasta ise şöyle:

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz