Siyah İnci 16. Bölüm Fragmanı – 18 Ocak Perşembe

admin

Star TV

15 Ocak 2018

Siyah İnci 16. Bölüm Fragmanı – 18 Ocak Perşembe

Tolgahan Sayışam ve Hande Erçelin baş rollerini paylaştığı , Star Tv'nin reytingleri yüksek dizisi Siyah İnci nefes kesen bir bölüm daha yayınladı. Yayınlanan son bölümün ardından dizinin hayranları yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bir bekleyiş içersine girdi. Bekleyişleri sona erdiren Siyah İncinin 16. Bölüm fragmanı yayınlandı.

18 Ocak Perşembe akşamı 20:00 itibarıyla yayınlanacak olan Siyah İnci 16. bölüm fragmanında Hazal'ın hıçkırıkları ve haykırışları ekrana geliyor. Vural ise annesinin kaybının acısı içten içe yaşarken eski fotoğraflara bakıp ağladığı görülüyor. Kafes ise kötü haberler getirerek herkesi korkutuyor. Azizin bıçaklı saldırıya uğradığı haberini alan Melek neye uğradığını şaşırıyor.
Kenan ise işinin mucizelere kalması gerekse bile mucizeyi gerçekleştireceğini söylerken, Ebru ve Ahmet onu engelleyeceklerini söylüyor. Hazal ise Vuralla arasında hiçbir şey geçmediğini öğrendiğinden Vural onu ikna etmek için yalvarıyor. Hazalın Vurala ' Naz'ı senin öldürdüğünü 'biliyorum demesiyle Vural bir kez daha şok oluyor. Hazalın tüm gerçekleri Vuralın yüzüne bir bir vurduğu 16. bölüm fragmanında Vural tavrı nasıl olacak? 18 Ocak Perşembe günü bu soru yanıt bulacak. 

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz