O Ses Türkiye’nin Jüriliğinden Ayrılan Hadise’ye Bakın Bu Ayrılık Nasıl Yaradı: 40 Bin Kere Maşallah!

Aleyna

Haberler

27 Ekim 2021

O Ses Türkiye’nin Jüriliğinden Ayrılan Hadise’ye Bakın Bu Ayrılık Nasıl Yaradı: 40 Bin Kere Maşallah!

Hadise, uzun yıllardır ekranlarda olan ve hem müzik yeteneğiyle hem de güzelliğiyle milyonları etkilemeyi başarmış bir isim. Şu sıralar O Ses Türkiye’nin jüri üyeliğinden ayrılmasıyla büyük ses getiren güzel şarkıcı, hem aşk hayatında hem de iş hayatında oldukça bereketli bir dönem yaşıyor. İşte Hadise’nin başına gelen o güzel olay!

Hayatında Yeni Yeni Gelişmeler Oluyor!

Hadise, şu sıralar epeyce mutlu bir dönemden geçiyor. Genellikle aşk hayatı hakkında konuşmayı sevmeyen ve bu konu ile ilgili oldukça nadir paylaşım yapan güzel sanatçı, iş adamı Mehmet Dinçerler’e olan aşkını her fırsatta göstermesiyle herkesi şaşırtıyor.

Yaşadığı mutlu ilişkisi ile ilgili paylaşımlar yapmaktan çekinmeyen Hadise, aşk hayatında böylesine mutluyken aynı mutluluğu iş hayatında da yaşıyor ve yeni çıkardığı giyim markası KERT ile büyük bir özenle ilgileniyor.

Kendi giyim markasını çıkaran güzel oyuncu, markasının mankenliğini de yapıyor ve güzel pozlarıyla Instagram’daki takipçilerini mest ediyor.

O Ses Türkiye’nin jüri üyeliğinden ayrılsa da bunun mutsuzluğunu hiç yaşamayan Hadise, kendini geliştirmeye ve kariyer basamaklarını bir bir çıkmaya devam ediyor.

Henüz markasını çıkaralı bir aydan biraz fazla zaman olmasına rağmen, ürünlerine oldukça büyük bir ilgi gören Hadise bu mutluluğunu bakın nasıl yansıttı ve teşekkür etti.

40 Bin Kere Maşallah!

Geçtiğimiz saatlerde markasının kargolanan ürünleriyle mutluluk pozu veren Hadise, ürünlerini satın alan herkese teşekkürünü böyle etti ve bu başarısıyla adından epeyce söz ettirdi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz