Cansu Dere Yeni Dizisi ile Ekranlara Dönecek

admin

Kanal D

15 Ağustos 2016

Cansu Dere Yeni Dizisi ile Ekranlara Dönecek

Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden olan Cansu Dere, sayısız dizi ve sinema projesinde yer aldıktan sonra son birkaç yıldır ortalıkta gözükmüyordu. İnzivaya çekildiği söylenen ünlü oyuncunun hangi dizide rol alacağı ise uzun süredir büyük bir merak konusu olmuştu.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan güzel oyuncu Cansu Dere'nin yeni bir dizi projesi ile ekranlara geri dönüş yapacağı bugün kesinleşti. Cansu Dere, yeni sezonda Kanal D ekranlarının Evlat Kokusu adlı dizisiyle karşımıza çıkacak.

İki Kız Kardeşin İlginç Hikayesi

Büyük bir heyecan ile beklenen Evlat Kokusu adlı dizinin kadrosuna Ezel, Sıla ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerden tanıdığımız Cansu Dere'nin dahil edilmesi büyük merak uyandırdı. Ayfer Tunç tarafından senaryosu kaleme alınan dizide iki kız kardeşin farkı hayatları konu alınacak.

Dizinin kadın başrol oyuncuları arasında yer alacak olan Cansu Dere, başrol teklifini resmi olarak kabul etti. Dere'nin dizideki kız kardeşi ile yaşayacağı ilginç olaylar artık Evlat Kokusu adlı dizide karşımıza çıkacak. Endemol Shine Turkey tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin oyuncu kadrosunun tamamlanması için görüşmelerin de devam ettiği söyleniyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz