Kertenkele Sokrat Akıncı’yı Köşeye Sıkıştıracak

admin

Haberler

22 Nisan 2016

Kertenkele Sokrat Akıncı’yı Köşeye Sıkıştıracak

Kertenkele dizisinin 62. yeni bölümünde Ünal Komiser uzun süredir peşinde olduğu Kertenkele’ye bir adım daha yaklaşmanın heyecanını yaşayacak. Efsanevi dizinin yeni bölümünde Sokrat Akıncı’yı yakalayarak maskesini çıkartan komiser kişinin gerçek kimliğini öğrenmek üzeredir.

Yeni bölümde yaşanacak olan en önemli gelişme ise Kertenkele ile Ünal komiser arasındaki büyük kovalamaca olacak. Kara Kemal’in Melis’i aramak için çıktığı yolda plansız bir şekilde farklı birisi ile tanışması olayların karışmasına sebep olur.

Hicabi artık sevgilisi olduğunu düşündüğü Gizem’den iyice şüphelenmeye başlamıştır. Bu yüzden Gizem’i yakından takip ederek neyin peşinde olduğundan daha fazla emin olmak istemektedir. Hicabi’nin gözlerini üzerinde hissetmeye başlayan Gizem bu durumdan dolayı ufak bir mutluluk duymaktadır. Ancak yine de Hicabi’nin bu kıskanç ve kontrolcü tavırları onu endişelendirmektedir.

Sokrat’ın kurduğu tuzaktan sonra Kertenkele yakalanmak üzereyken, Gizem ani bir şekilde ölüm ile tekrar burun buruna gelir. Kertenkele artık Sokrat’ın malikanesine sızmayı başarmıştır. Burada Sokrat’ın ajanlarını bulmaya çalışan Kertenkele yanına Zehra’yı da alarak planlar yapmaya başlar. Fakat ikiliyi bu malikanede beklenmeyen sürprizler karşılayacaktır.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz