Kiralık Aşk 49. Bölümü İzleyenleri Ekrana Kilitledi

admin

Star TV

4 Haziran 2016

Kiralık Aşk 49. Bölümü İzleyenleri Ekrana Kilitledi

Cuma akşamlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosu ile izleyenleri ekranlara kilitleyen Kiralık Aşk dizisinin son bölümünde heyecan yine doruktaydı.

Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kırmaya devam eden dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Nergis Kumbasar gibi ünlü isimler yer alıyor. 49. bölümü ile Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşan dizi bu bölümü ile de sosyal medyada en fazla konuşulan dizilerden olmayı başardı.

Dizinin yeni bölümünde Ömer ile Defne arasındaki ilişki daha da güçlenmeye başladı. Defne’nin Ömer için evden kaçması romantik bir hafta sonu sürprizinin başlamasına yol açtı. Sinan ile Koray ise büyük kararlar almak üzere harekete geçiyor.

Neriman’ın yeni planlarından haberi olmayan ikili daha iyi bir hayat yaşayabilmek için düşünmeye başlarlar. Büyük gün gelip çattığında ise Neriman’lar toplanarak Defne’yi istemeye gidiyorlar. Ancak Defne’nin tedirgin hareketleri herkesi düşündürüyor. Beklenmedik misafirin tüm dengeleri yerinden oynatmak için harekete geçiyor. Ömer ise bu misafiri görünce büyük bir dehşete kapılıyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz