Nereden Nereye! Demet Özdemir’in Flash TV’de Dans Ettiği Günlerden Bu Günlere Efsane Kariyer Tırmanışı

Aleyna

Haberler

5 Kasım 2020

Nereden Nereye! Demet Özdemir’in Flash TV’de Dans Ettiği Günlerden Bu Günlere Efsane Kariyer Tırmanışı

Demet Özdemir, 28 yaşında olan genç ve güzel bir yeni nesil oyuncu. Bu günlerde ise başrol karakterine hayat verdiği “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi ile oldukça beğenilen bir performansa sahip. 2012 yılından bu yana yüzüne aşina olduğumuz Demet Özdemir, kariyerine hiç ara vermeden her sene çeşitli reklam filmleri ve dizilerle karşımıza çıktı. Yıllar sonra ise Demet’in gören herkesi şaşırtan olay dans görüntüleri ortaya çıkmıştı.

demet özdemir dans

Onlarca “En İyi Kadın Oyuncu” Ödülünü Aldı

Bir yaz dizisi olan “Çilek Kokusu” ile birden yükselişe geçen Demet Özdemir, sempatik tavırları ve ağırbaşlı duruşuyla birçok kişinin beğenisini toplamıştı. O yıl “Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu” ödülünü aldıktan sonra tam anlamıyla kariyer basamaklarını çifter çifter tırmanmaya başladı. 2019 yılında ise Murex D’or Ödülleri’nde uluslararası en iyi kadın oyuncu dalında ödül alarak Türkiye’nin gurur kaynağı olan başarılı oyunculardan biri haline geldi.

Demet’in Flash Tv Görüntüleri Şok Etti!

Demet Özdemir, oyunculuğa başlamadan önce Efes Kızları dans grubunda görev aldı. Çok sonradan ortaya çıkan Flash Tv’de dans ettiği görüntüler ise fark edildiği zaman herkesi şoka uğrattı. Demet Özdemir’in Ankaralı Ayşe’nin “Tiki Tak Tak” şarkısı eşliğinde dans etmesi resmen olay yaratmıştı. Görüntülerde çok genç olduğu görülen Demet Özdemir’in o günlerde dahi güzelliği ve simsiyah saçları oldukça dikkat çekiyordu.

Demet Özdemir, Mustafa Sandal’ın Klibinde de Karşımıza Çıkıyor

Demet’in içinde yer aldığı ve görenlerin şaşırdığı diğer işler arasında Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” klibi bulunuyor. Klipte kıvrak dans hareketleriyle beğeni toplayan Demet Özdemir, o zamanlar henüz çok genç olan ünlü oyuncu, acemi halleriyle dikkat çekiyor. İşte o klip:

“Roman Havasını Çok İyi Oynarım”

blank

Demet, verdiği bir röportajda o yıllarda dans etmeye para kazanmak için başladığını ve oyunculuk eğitimi alarak kariyerini bu yönde devam ettirmek istediğine karar verdiğini söylüyor. Bulgaristan göçmeni olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “Çocukluktan gelen görsel hafıza ve kulak dolgunluğu sayesinde çok iyi dans ediyorum. En iyi roman havası ve oryantal dansını oynarım.” diyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz