Kaygısızlar Dizisinde Oynayan 8 Oyuncunun Son Halleri

admin

Haberler

17 Aralık 2015

Kaygısızlar Dizisinde Oynayan 8 Oyuncunun Son Halleri

1994 yılında ekranlarda ilk kez yayınlanan Kaygısızlar dizisi toplam 4 sezon boyunca milyonlarca izleyici ekranları başına toplamayı başarmıştı. Mizah ve espiri anlayışı diğer dizilere göre oldukça farklı olan Kaygısızlar dizisinde yer alan oyuncuların bugünkü hallerini sizler için bir araya getirdik.

1. Kürşat (Tevfik İnceoğlu)

tevfik-inceoglu

Ünlü oyuncu son günlerde Aşk Yeniden adlı dizide rol alıyor. Kamil karakterini canlandıran oyuncu aktif olarak oyunculuk hayatına devam ediyor.

2. Alper (Ömer Duran)

omer-duran

Kaygısızlar dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan oyuncu Ömer Duran, dizi ve filmlerde yer almaya devam ediyor. Yayın hayatına kısa bir süre devam eden Günebakan dizisi Ömer Duran’ın son yer aldığı dizi oldu.

3. Kültigin (Şoray Uzun)

blank

Televizyon programları ve dizilerde görmeye devam ettiğimiz Şoray Uzun, Seksenler dizisinde Ahmet karakterini canlandırıyor.

4. Hoste (Bilge Parlak)

blank

2013 yılına kadar pek çok farklı dizi ve filmde yer alan başarılı oyuncu dünyaya getirdiği yeni bebeğinin ardından uzun bir süredir projelerde yer almıyor.

5. Romalı Cazibe (Şenay Gürler)

blank

Aktif olarak dizi ve filmlerde yer almaya devam eden ünlü oyuncu son olarak Kaçak Gelinler dizisinde ve Kırık Kalpler Bankası adlı filmde yer aldı.

6. Burcu (Damla Özen)

blank

2012 yılında yayınlanan Dönüşüm adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Karma Drama isimli tiyatro ve gösteri şirketinin kurucu ortaklarından oldu.

7. Eleman (Yalçın Avşar)

blank

Eleman karakteri ile hafızalarda büyük bir yer edinmeyi başaran oyuncu tiyatro oyunları ile oyunculuk hayatına devam ediyor.

8. Memnun Kaygısız (Ercan Yazgan)

blank

Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Bana Masal Anlatma filminde Haşmet karakteri ile karşımıza gelen oyuncu uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz