Pınar Altuğ’dan Şeyma Subaşı’na Şok Yorum! Şeyma Subaşı Fotoğrafı Sildi ve Hesabını Kilitledi…

Aleyna

Haberler

1 Kasım 2020

Pınar Altuğ’dan Şeyma Subaşı’na Şok Yorum! Şeyma Subaşı Fotoğrafı Sildi ve Hesabını Kilitledi…

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de meydana gelen şiddetli deprem sonrasında, tüm ülke ve yardımlaşma kuruluşları seferber olmuştu. Çoğu ünlü de sosyal medya paylaşımlarına kısıtlama getirerek ve depremzedelerden desteğini esirgemeyerek bu felaketi yaşayanlara saygısını gösterdi. Şeyma Subaşı ise öyle bir şey yaptı ki; bir anda tüm tepkilerin odağı haline geldi.

Şeyma Subaşı Tepki Yağmuruna Tutuldu!

Bildiğiniz gibi her yıl ekim ayının son günü Cadılar Bayramı olarak kutlanıyor. Şeyma Subaşı ise bu tarz partilerden ve festivallerden oldukça hoşlanan ve hiç kaçırmayan biri. Bu yıl da arkadaşlarıyla beraber düzenlediği partiyi ve Cadılar Bayramı’nı kutladığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığında ise olanlar oldu.

Kostümlü parti fotoğraflarını paylaşan Şeyma’ya, İzmir depremine saygı duymadığı gerekçesiyle bir anda tepkiler yağmaya başladı.

blank

Şeyma Subaşı’nın Takipçisine Pınar Altuğ’dan Sert Tepki! Edep Yahu!

Şeyma’yı korumaya çalışan ve yaptığının yanlış olmadığını savunan bir takipçisi fotoğrafın altına “Hayat devam ediyor.” yazdı. Bunun üzerine kayıtsız kalamayan Pınar Altuğ ise o takipçiye şöyle cevap verdi: “Hayat devam mı ediyor? Hala enkazın altında yaşama tutunmaya çalışanlar var! Yeme içme demedik ama azıcık edep yahu!”

blank

Pandemi Kurallarına da Uymuyor

Geçtiğimiz günlerde kızının doğum günü için evde parti veren Şeyma Subaşı, şimdi ise Melisa’nın da yer aldığı kostümlü Cadılar Bayramı partisi düzenledi. Hem virüs önlemlerine uymaması hem de Ege’de yaşanan depremin acısı hala devam ederken kutlama yapması, birçok kesim tarafından tepki topladı. Pandeminin başından beri kalabalık partilere katıldığı için tepkilerin odağında olan Şeyma’ya sosyal medyada; “Partilemesini hiçbir felaket durduramıyor.” yorumları yapıldı.

blank

Diğer Ünlülerden de Tepkiler Gecikmedi

Pınar Altuğ’un tepkisinden sonra birçok ünlüden de tepki yağdı. Gürgen Öz son paylaşımında; “Sosyal medyada Cadılar Bayramı kutlayanlara bayıldım. Çünkü siz Türkiye’de değil Amerika’da yaşıyorsunuz. Ama size bir haberim var; siz tam da bu kendi değerlerini unutmuş ve özenti hareketleriniz nedeniyle aslında hiç oralı değil, çokça buralısınız. Bizde cadı çok. Sinirimden gülüyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shared post on

Şeyma Subaşı Hesabını Hemen Gizliye Aldı

Şeyma Subaşı ise gelen tepkilere dayanamayarak fotoğrafları sildi ve hesabını kapattı. Hesabını ne zaman açacağı, bu konuda herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Benzer Haberler

Ahmet 1 Kasım 2020

Devlet Yaşadığı bu lüks hayatı nafaka parası ile tabiki göz önüne alarak eşten nafaka alanlara bi kısıtlama getirebilir.Çocok olmasa belkide vermezdi Acunnbu nafakayı

Adalet 2 Kasım 2020

Bıktık artık bu kadından canım ülkemin başına dert

Sule uysal 2 Kasım 2020

Bu tarz kisileri takip etmeyin ,takipci sayisi dussun,onlar da bisey paylasamasin suc bizde takip ediyoruz merak ediyoruz ne gerek var ki biz prim veriyoruz

Generous 2 Kasım 2020

Ayni tepkileri CHP istanbul il baskanliginada yapilmasini arzu ederdim, insanlar izmirde canlariyla ugrasirken CHP istanbul il baskani canan kaftancioglu ve yardimcisi nikah merasiminde boy gosteriyordu bunu baska bir parti uyesi yapsaydi CHP ortaligi ayaga kaldirirdi ama ne yazikki CHP bu olayla ilgili sus pus???

Aynur Gülbüz 2 Kasım 2020

Hiç bir ünlüyü takip etmiyorum etmeyide düşünmüyorum Bir insan bir insanı niye takip eder ki onuda anlamıyorum Ne güzeldi 80 li yıllar sosyal medya yoktu ama çok mutluyduk be ……..

Sitem 2 Kasım 2020

Biz neden boyle nir millet olduk boylelerini takipten çıkıp haddini bildiricek bu ne yaa sümüklü şeyma kim yaaa

Isimsiz 2 Kasım 2020

Allah aşkına böyle faydasız insanları takip edip prim vermeyin yaa

Bosverrr 3 Kasım 2020

Ulan Acun kimleri ünlü yaptın seve seve bu cadıyı mi sevecektin sen🤦

Yorum Yaz