Acun Ilıcalı’ya Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’dan “Tatlı” Hediye: “Teşekkürler sevgilim…”

Aleyna

Haberler

5 Kasım 2020

Acun Ilıcalı’ya Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’dan “Tatlı” Hediye: “Teşekkürler sevgilim…”

Acun Ilıcalı ve 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın ilişkisi tam gaz devam ediyor. Başarılı televizyoncu, sevgilisinden gelen zarif hediyeyi sosyal medyada paylaştı ve teşekkür etti.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, üçüncü evliliğini Şeyma Subaşı’yla yaptı. İlişkileri hüsranla biten çift 2018’in kasım ayında boşandı. Acun Ilıcalı’nın adı uzun süre hiç kimseyle anılmadı. Ancak 2019’un yaz aylarından itibaren Ilıcalı’nın yeni bir ilişkiye yelken açtığı konuşulmaya başlandı. Kulaktan kulağa yayılan bu dedikodunun diğer yüzü Yalovalı basketbolcu Ayça Çağla Altunkaya’ydı.

Yaş Farkı Olay Yarattı!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya

Ayça Çağla Altunkaya hakkında pek fazla şey bilinmiyor. Ancak bilinen ender şeylerden biri olan yaşı bile infial yaratmaya yetti. Altunkaya, 1999 doğumlu yani 21 yaşında ve Acun Ilıcalı’dan tam 30 yaş küçük!

Şeyma Subaşı’nın İkizi Gibi!

Şeyma Subaşı ve Ayça Çağla Altunkaya

Ayça Çağla Altunkaya, gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Yalovalı olan Altunkaya, halen orada yaşıyor. Yalovalı güzel, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın aksine sosyal medya hesaplarını kapalı tutuyor ve “gizemli” bir görüntü çiziyor. Ancak Şeyma Subaşı’na olan şaşırtıcı fiziki benzerliği de sık sık dile getiriliyor!

O Artık Aileden!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya ise tüm dedikoduları ve eleştirileri göz ardı ederek birbirlerine tutunuyorlar. Birlikte neredeyse hiç görüntü vermeyen çift, ilişkilerini korumaya özen gösteriyor. Ancak bu durumun küçük istisnaları da olabiliyor!

Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı’nın her zaman yanında olmaya ve manevi destek sunmaya çalışıyor. Bunu Survivor’ın finalinde Acun Ilıcalı’nın sevgilisine özel bir teşekkür bölümü ayırmasıyla gördük! Üstelik Altunkaya, o sırada Acun Ilıcalı’nın kızı Banu’nun yanında oturuyordu. Bu durum “Aileye girdi” olarak yorumlandı.

“Teşekkürler sevgilim!”

Bugün bu özel teşekkürlere bir yenisi eklendi. Malum, Acun Ilıcalı’nın 2021’in başında yayın hayatına başlayacak bir dijital platformu var. EXXEN platformunun hazırlıkları tüm hızıyla sürerken en özel desteklerden biri yine Ayça Çağla Altunkaya’dan geldi!

Acun Ilıcalı'nın attığı story

Acun Ilıcalı, sevgilisinin gönderdiği pastaya Instagram’dan teşekkür etti. Yüzlerce mesaj yağan bu paylaşım, sevgililerin birbirine olan bağını kanıtladı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz