Okan Bayülgen Yine Nusret’i Hedef Aldı: “Ölü hayvan tokatlayan adamın nasıl 30 milyon takipçisi olur?”

Aleyna

Haberler

11 Kasım 2020

Okan Bayülgen Yine Nusret’i Hedef Aldı: “Ölü hayvan tokatlayan adamın nasıl 30 milyon takipçisi olur?”

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, piyanist Fazıl Say’ı ağırladığı programında sosyal medyaya yönelik çok sert eleştiriler yaptı. Öncelikli hedefi ise “sosyete kasabı” Nusret’ti.

Okan Bayülgen ve Nusret

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, TV100’de sunduğu Nokta programında her hafta ünlü isimleri ağırlıyor. Programın konuk skalası siyasetçilerden rapçilere kadar uzanıyor! Okan Bayülgen ile Nokta programının son konuğu ise dünya çapında ün kazanan piyanist Fazıl Say’dı. Sosyal medya hakkında bir sohbete başlayan ikili, ünlü işletmeci ve “sosyete kasabı” Nusret’i eleştiri yağmuruna tuttu.

“Nasıl 30 milyon takipçisi olur”

Bu kez bir değişiklik oldu ve konuk sunucuya bir soru yöneltti! Fazıl Say, Okan Bayülgen’e “Sosyal medyadaki gelişmeleri ve ilerlemeleri gözlemliyor musun” diye sordu. Okan Bayülgen de her zamanki tatlı sert üslubuyla aldı sazı eline!

Okan Bayülgen, bilgi toplumunun iyi ve kötü yanlarından bahsetti. Bahsederken de Nusret’i taşlamayı es geçmedi! “Uluslararası çapta klasik müzik icra eden bir sanatçının Instagram’da 1 milyon takipçisi olması çok güzel. Ama her gün ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 milyon takipçisi var. Dünyada da senden daha ünlü” sözleriyle Fazıl Say’ı güldürdü.

Nusret

Başarı nedir, çok para kazanmak mı, çok şöhretli olmak mı? Bu tartışmalar devam edip dururken ölü hayvan tokatlayan kebapçı bütün rekorları kırıyor” diyen Bayülgen aslında toplumu mu yoksa Nusret’i mi eleştiriyor, bilemedik.

“Bu milletin itibarı vardır!”

Okan Bayülgen daha önce de Nusret’i hedef alan açıklamalarda bulundu. Uykusuzlar Kulübü programında Nusret’i kast ederek “Bu aptalca ölü hayvan tokatlama modasından geri dönelim” diyen Bayülgen, sonradan görme imasında da bulundu!

Dipten gelip para kazanmış gibi laflarla bu paraları övmeyin. Bu millet fakirdir ama bir itibarı vardır. Bu itibarı para bozamaz” diyerek basını da uyardı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz