İlişki Durumu Karışık Dizisi Neden Yayınlanmadı?

admin

Show TV

17 Ocak 2016

İlişki Durumu Karışık Dizisi Neden Yayınlanmadı?

İlişki Durumu Karışık dizisi ile ilgili gündeme final yapacağı ile ilgili çeşitli dedikodular geliyor. Kore yapımı bir dizi olan Full House dizisinin Türkiye uyarlaması olan İlişki Durumu Karışık dizisinde Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece ve Nurseli İdiz gibi ünlü isimler yer alıyor. Romantik komedi ve aşk dizisi olan İlişki Durumu Karışık dizisinin bu hafta yeni fragmanının yayınlanmaması akıllarda soru işaretine yol açtı.

Fragmanın gelmemesi ile birlikte kanalın yayın akışında da kendisine yer verilmeyen dizinin takipçileri sosyal medyada dizi ekibine mesajlar atarak dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını sordular.

Dizi Devam Edecek mi?

Ünlü oyuncuların yer aldığı ve heyecanlı bir senaryosunun bulunduğu dizinin yeni bölümü yerine ‘Arthur 3: İki Dünyanın Savaşı’ adlı filmin yayınlanması akılları karıştırdı.

Reyting rekorları kıran bir dizinin bir anda bu şekilde aksaması ve izleyenlere sunulmaması tepki ile karşılandı. Dizi ekibine gelen sorulara ekip tarafından verilen cevap ise şu şekilde oldu;

‘Bizleri takip eden hayranlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yıl reklam düzenlemelerinden dolayı bu hafta bir bölümümüzü yayınlayamadık. Ayrıca bu haftaki bölümde de sadece kolaj bölümü yayınlıyoruz. Dizimiz bir haftalık kısa bir aradan sonra 23 Ocak Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecektir.’  

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz