Eve Dönüş 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

admin

Haberler

26 Ocak 2016

Eve Dönüş 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ahmet Saatçioğlu tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yapımcılığını Yalçın Şen üstleniyor. Yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı’nın yaptığı Eve Dönüş dizisi heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

Eve Dönüş dizisi bir annenin çocuğundan vazgeçip vazgeçemeyeceğinin sorusu arıyor. Bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybetseniz neler olabileceğini ekranlara taşıyan dizi, Yusuf’un kendi halinde yaşadığı aile hayatını bizlere sunuyor.

Kendi halinde bir hayat süren balıkçı Yusuf, Pınar adlı İstanbul cemiyetinin saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de hayatlarından memnun bir şekilde yaşarken, ortaya çıkan korkunç bir olaydan sonra birbirleriyle asla karşılaşamayacak olan Pınar ile Yusuf aynı noktada buluşurlar. Korkunç olaylardan dolayı hayatları alt üst olan ikilinin tek amaçları bu duruma yol açanlardan intikam almaktır.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eve Dönüş’ün yeni fragmanı da bugün yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve sürprizler ile dolu bölümleri ile Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kürşat zehirlendikten sonra hastanede ölümün eşiğine gelmiştir. Yusuf ise kendisini öldürmek isteyen kişileri aramaktadır. Leyla son anda vazgeçmek üzereyken, Canan ile Aras’ın öpüşme esnasında fotoğraflarını çekip basına dağıtır. Canan bu olaydan sonra artık iyice köşeye sıkışmıştır.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz