Servet Değerindeki Kombinleriyle Takipçileri Şaşırtan Demet Akalın Bakın Kendini Bu Sefer Kime Benzetti?

Aleyna

Haberler

28 Ekim 2021

Servet Değerindeki Kombinleriyle Takipçileri Şaşırtan Demet Akalın Bakın Kendini Bu Sefer Kime Benzetti?

Güzel şarkıcı Demet Akalın, Gelinim Mutfakta’dan ayrıldıktan sonra kendini sahnelere ve konserlere verdi. Şehir şehir gezerek konserler veren Demet Akalın, aynı anda da reklam çekimleri için yollara düşünce kendini “Super woman”a benzetti!

Konser Konser Geziyor!

Bildiğiniz gibi Demet Akalın ve Okan Kurt geçtiğimiz günlerde zorlu anlar yaşadı. İşlettikleri Hirahan isimli restoranın yanındaki komşularıyla kavgaya tutuşan Okan Kurt, kavga ettiği kişiler tarafından rehin tutulunca ortalık bir anda karışmıştı. Demet Akalın ise o sırada İzmir’den dönmeye çalışıyordu. Eşi için panikleyen güzel şarkıcı olayı öğrenince Instagram hesabından storyler paylaşarak basın mensuplarını ve emniyet güçlerini Hirahan’ın bulunduğu yere çağırdı ve Okan Kurt’un can güvenliğinin olmadığını söyledi.

Tüm bu yaşananların ardından Demet Akalın, Okan Kurt ve Hira’yı da yanına alarak ufak bir tatile çıktı. Fransa ve İtalya’da kısa bir tatil yapan güzel şarkıcı, bir televizyon programına bağlanarak gerginliği sevmediğini ve Hirahan’ı başka bir mekana taşıyacaklarını ifade etti. Yaşadıkları kötü günleri unuttuktan sonra ise Demet Akalın, şehir şehir gezerek konserler vermeye devam etti.

Demet Akalın Kendini Super Woman İlan Etti!

Kanal D’nin Gelinim Mutfakta’sı ile sezonu açan Demet Akalın, oldukça iyi reytingler alıyordu ancak aynı anda reklam çekimler, program çekimleri, konserler, sahneler derken çok yoğun bir çalışma temposuna girmek zorunda kalan güzel şarkıcı Gelinim Mutfakta’yı bıraktığını açıklamıştı. Demet Akalın’ın ardından zor günler yaşayan program şimdilerde her hafta farklı bir sunucu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Demet Akalın’ın yoğunluğu ise devam ediyor. Dur durak bilmeyen güzel şarkıcı bu yoğunluğun arasında bir de reklam çekimine gidince kendini “Super Woman” ilan etti!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz