Demet Akalın Ortalığı Karıştırmaya Devam Ediyor, Bu Sözler Kime: “Ümüğüne Kadar Açıp…”

Aleyna

Haberler

8 Ocak 2022

Demet Akalın Ortalığı Karıştırmaya Devam Ediyor, Bu Sözler Kime: “Ümüğüne Kadar Açıp…”

Sansasyonların bir numaralı yıldız ismi Demet Akalın, yine gündem belirlemeye devam ediyor. Intagram’dan, Twitter’dan ve diğer sosyal mecralarda her gönderiye yorum yapmaktan çekinmeyen Demet Akalın, önceki gün cemiyet hayatıyla ilgili bir tweete yorum yaparak tüm Türkiye’nin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bugün ise Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınladığı bir fetva üzerine sinirlenen Demet Akalın, Diyanet İşleri Başkanlığı’na Instagram üzerinden yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Yakın Arkadaşlarıyla Arası Bozuldu!

blank

Bildiğiniz gibi Demet Akalın, sosyal medyanın en çok konuşulan ünlülerinin başında yer alıyor. Güzel şarkıcı genellikle mesleği ya da şarkılarıyla değil de sosyal medya yorumlarıyla magazin gündemini belirlemeyi başarıyor. Son olarak yakın arkadaşları Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu’nun yasak aşk yaşadığı iddialarını destekler nitelikte konuşmalar yapan Demet Akalın; hem Deha Bilimlier hem Gülşah Saraçoğlu ile bozuşmuştu. Hatta ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Demet Akalın’a iftira davası açarak maddi tazminat talep etmekten de geri durmadı.

Demet Akalın Yine Gündem Belirlemeye Devam Ediyor!

blank

Bugün ise Demet Akalın yine rahat durmadı, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınladığı bir fetva üzerine sinirlenen Demet Akalın, Diyanet İşleri Başkanlığı’na Instagram üzerinden yanıt veren Işın Karaca’yı desteklemeyi ihmal etmedi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın; “Müzik cinsel arzuları tahrik ediyorsa haramdır” fetvasına sinirlenen Işın Karaca, Instagram hesabından yanıt verdi; “Hocam, hay Allah ya, aşk olsun konu şarkılar değil ki. Müziğin güzelliği, onu yaratana kadar yaşanan aşkı da es geçmişsiniz. Ümüğüne kadar açıp sanat yapıyorum diyenlere gideceksiniz. Genellemezseniz çok sevinirim, müzikten başka bir iş yapmayanlara ayıp oluyor!” Demet Akalın ise meslektaşı Işın Karaca’yı destekleyip bu yanıtı kendi storylerinde paylaştı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz