Fahriye Evcen’in Anneliği Herkesin İçini Isıtıyor, Güzel Oyuncu Oğlu Karan’la Pozlar Paylaşınca Instagram Yıkıldı!

Aleyna

Haberler

18 Ocak 2022

Fahriye Evcen’in Anneliği Herkesin İçini Isıtıyor, Güzel Oyuncu Oğlu Karan’la Pozlar Paylaşınca Instagram Yıkıldı!

Son dönemlerin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Fahriye Evcen sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda anneliği ve aile yaşamıyla da pek çok kişi tarafından övgü alıyor. Oğlu Karan dünyaya geldikten sonra, uzun bir süre hiçbir dizi ya da film projesinde yer almayan Fahriye Evcen, sadece oğlu ve eşi Burak Özçivit’le ilgilenmişti ancak Karan biraz büyüdüğü zaman işler değişti.

Ailecek Konuşuluyorlar!

Artık neredeyse 3 yaşına girecek olan Karan, bakıcılar ve okulla zaman geçirirken hem annesi Fahriye Evcen hem babası Burak Özçivit diziler sayesinde reyting rekorları kırmayı başarıyor. Ancak Fahriye Evcen her boş vaktini oğluyla geçirmek için özel bir çaba göstermekten de geri durmuyor, çalışmadığı günlerde oğlu Karan’la ilgilenen güzel oyuncu, bugün Karan’la birlikte paylaştığı fotoğraflarla herkesin içini ısıtmayı başardı.

blank

Son günlerde TRT’nin Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u canlandıran Fahriye Evcen, haftasonunda Hakan Gence’nin konuğu oldu ve kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Fahriye Evcen, röportaj esnasında Burak Özçivit’in nasıl bir baba olduğu sorusuna eşini yere göğe sığdıramayarak yanıt verdi; “Çok iyi bir baba. Karan’la çok fazla vakit geçiren, onunla çok güzel oynayan, onun dilinden çok iyi anlayan, onun penceresinden bakabilen bir baba. Biz mümkün olduğu kadar boş vakitlerimizi Karan’la geçiriyoruz. İkimiz de yoğun çalıştığımız için ortak zamanımızda mutlaka bir şeyler planlıyoruz, birlikte vakit geçirmeyi çok seviyoruz, çok eğleniyoruz.”

Fahriye Evcen’in Anneliği!

Röportaj sırasında hem kendisinin hem Burak Özçivit’in çok yoğun çalıştığını söyleyen güzel oyuncu, bugününü küçük oğlu Karan’a ayırmış. Karan’la eğlenceli vakit geçiren Fahriye Evcen, o anları Instagram hesabından paylaşarak hepimizin içini ısıtmayı başardı. Anne oğulun pozları Instagram’da kısa sürede yüzbinlerce beğeni almayı başardı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz