Yasak Aşk İddiaları! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil İle Seren Serengil Birbirine Girdi: “Keşke Ablan…”

Aleyna

Haberler

19 Ocak 2022

Yasak Aşk İddiaları! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil İle Seren Serengil Birbirine Girdi: “Keşke Ablan…”

Gün geçmiyor ki magazin gündeminde yeni bir kaosa daha “Merhaba” demeyelim! Geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz masasında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Bu iddianın ardından Mehmet Ali Erbil’in küçük kızı Yasmin Erbil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla Söylemezsem Olmaz masasındaki yorumculara demediğini bırakmadı ve iftira gerekçesiyle mahkemeye başvuru yapacağını söyledi. Ancak Seren Serengil’den yanıt gecikmedi! Bakalım bugün neler olmuş, günlük kaos dozumuzu alalım.

Yasak Aşk İddiası!

İlk olarak Instagram fenomeni Cansu Miasu Özlevi, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile iş insanı eşi Yusuf Yosi Özlevi’nin kendisini 3 farklı kadınla aldattığını açıkladı. Cansu Miasu Özlevi; “Bu kadınların birbirinden haberi yok. Hepiniz rezilsiniz” diyerek ortalığı karıştırdı. Bu konu Söylemezsem Olmaz masasında gündeme gelince ortalık daha da karıştı, yorumcular Cansu Miasu Özlevi’nin bahsettiği 3 kadından birinin Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil olduğunu iddia etti.

blank

Bunun üzerine Yasmin Erbil, Instagram’dan; “İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin” diyerek Söylemezsem Olmaz yorumcularına dava açacağını söyledi. Ardından da takipçileriyle RTÜK’ün şikayet sayfasını paylaşarak, Söylemezsem Olmaz’ın yayından kalkması gerektiğini söyledi.

Seren Serengil’den Yanıt Gecikmedi!

blank

Bunların üzerine Seren Serengil durur mu? Elbette durmaz! Instagram’dan Yasmin Erbil’e yanıt veren güzel yorumcu aba altından sopa göstermeyi ihmal etmedi; “Keşke ablana benzeseydin de hep güzel anılsaydın, ki ben seni hep korudum şu yaptığın hadsizliğe bak. Babanın hatrı çok büyük bizde kredini bitirme sana tavsiyem bu. Sangısızlık ve hadsizliğe hiç tahammülüm yok hele arkasını defalarca topladıklarım yapınca hiç yok ona göre. Aman yani!”

blank

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz