Esra Erol’un Evinde Neler Oluyor? Bu Sözler Kafaları Karıştırdı: “Senin Kafanda Bin Soru Vardır Ama…”

Aleyna

Haberler

20 Ocak 2022

Esra Erol’un Evinde Neler Oluyor? Bu Sözler Kafaları Karıştırdı: “Senin Kafanda Bin Soru Vardır Ama…”

ATV ekranlarının güzel sunucusu Esra Erol, hafta içi her gün ekranlarımıza konuk olmaya devam ediyor. Uzun yıllardır farklı programlarla karşımıza çıkan Esra Erol, son 5 sezondur Müge Anlı’ya benzer bir konsept ile kayıpları buluyor, aileleri barıştırıyor ve madur olmuş insanların yanında olmaya devam ediyor. Yayınlandığı günlerde reyting sıralamasında zirveye yerleşmeyi bilen güzel sunucunun son paylaşımı kafaları karıştırdı. Esra Erol’un paylaşımı akıllara “Özel hayatında sorun mu var?” sorusunu getirdi!

Uzun Yıllardır Hayatımızda!

Bildiğiniz gibi Esra Erol, ilk olarak bundan yılllaaar yıllaaaaar önce Flash TV’de “Desti İzdivaç” programıyla karşımıza çıkmaya başladı. O dönemin ilk evlilik programı olan Desti İzdivaç, beklenmedik bir şekilde popüler hale gelince, Esra Erol’u kendi kanalına transfer etmek isteyen kanallar adeta yarışmaya başladı. Birkaç ulusal kanalda farklı isimlerle evlilik programları sürdüren Esra Erol, son olarak ATV’ye geçince burada kalıcı oldu.

Ancak diğer kanallar, evlilik programlarına farklı sunucular ile devam etme kararı aldı. Fox TV’de Zuhal Topal, Show TV’de Seda Sayan ve Kanal D’de Kısmetse Olur programları da işin içine dahil olunca 4 farklı kanalda evlilik programı seyretmeye başladık. Rekabet kızışınca programlardan bazıları kurgularla karşımıza çıkınca bu duruma RTÜK el koydu ve tüm evlilik programları yasaklandı.

Esra Erol’un Bu Sözü Ali Özbir’e mi?

Olan Esra Erol’a oldu! Uzun yıllardır sunuculuk yapan güzelimiz, hemen yeni bir konsepte başladı ve Müge Anlı’nın rakibi oldu. Son 5 yıldır ekranlarda gördüğümüz çarpık ilişkileri aydınlatan ve bizi hayretler içine düşürmeyi başaran Esra Erol’un özel hayatı da oldukça merak ediliyor. Ali Özbir’le mutlu bir evliliği olan Esra Erol’un son paylaşımı ise kafaları karıştırdı; “Senin kafanda bin soru vardır ama karşındaki nasıl göründüğünle ilgilenir. Halbuki önemli olan görüntün değil, yüreğinle kafandan geçenlerdir.” sözünü paylaşan Esra Erol’un evinde umarız ki her şey yolundadır!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz