Doya Doya Moda Programında Gülşah Saraçoğlu ile Yarışmacı Gamze Birbirine Girdi, Stüdyo Buz Kesti!

Aleyna

Haberler

29 Eylül 2022

Doya Doya Moda Programında Gülşah Saraçoğlu ile Yarışmacı Gamze Birbirine Girdi, Stüdyo Buz Kesti!

TV8’in en sevilen yarışma programlarından olan Doya Doya Moda’da bugün büyük bir kavgaya şahitlik ettik! Program başladığından beri jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu, yarışmacılardan Gamze ile laf dalaşına girince yarışmacı stüdyoyu terk ederek yarışmadan ayrıldığını açıkladı! Hem fragmanda hem de bölüm boyunca büyük merak uyandıran bu kavganın sonunda ise sosyal medya kullanıcıları jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu’nun Gamze’ye çok yüklendiğini ve haksız olduğunu söylemekten geri durmadı. Programın finalinde ise Gamze’nin diskalifiye edildiği açıklandı.

Doya Doya Moda Programında Gergin Anlar!

Bu yıl üçüncü sezonuyla ekranlara devam eden Doya Doya Moda programı, ilk iki sezonunda aslında “beden olumlama” akımına uygun olarak kadınların her bedende güzel ve şık olabileceğinin altını çizerek büyük umutlarla ekrana gelmeye başlamıştı. Doya Doya Moda’yı, diğer moda programlarından ayıran özelliği; yarışmaya sadece belli bir kilonun üstündeki büyük beden kadınların katılabiliyor olmasıydı.

blank

İlk sezonda gerçekten büyük beden kadınlar yarışmada boy göstermiş olsa da ilerleyen sezonlarda hem jüri üyelerinin büyük bir çoğunluğunun değişmesi hem de “büyük beden” adı altında standart beden kişilerin yarışmaya dahil olmasıyla Doya Doya Moda programında dengeler biraz şaştı diyebiliriz. Üçüncü sezonda ise büyük beden algısı tamamen kalktı ve her bedenden kadının katılabileceği normal bir moda yarışması izler olduk. Geçtiğimiz senenin jüri üyelerinin yarısı da değişince Doya Doya Moda, eski ihtişamlı günlerini kaybetti.

Gamze Yarışmayı Terk Ederek Diskalifiye Oldu!

@aydanxedits Gamze >>#doyadoyamoda #doyadiyamoda #ödcfc #selena #açılartıkkeşfet #sad_97 ♬ orijinal ses – ✨selenağğğ ✨

Ancak programın değişmez jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu, ilk sezondan beri yarışmaya devam ediyor. Kendisi de bir dönem büyük beden olan Gülşah Saraçoğlu, bugün Gamze isimli yarışmacıyla laf dalaşına girince ortalık karıştı. Gülşah Saraçoğlu’nun kendisine “Hiçbir şey bilmiyorsun, en azından haddini bil!” demesi üzerine Gamze, isim kartını çıkartıp ünlü modacıya verdi ve yarışmadan ayrıldığını açıkladı. O anlar ise özellikle Tiktok’ta büyük ses getirdi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz