Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Gerçekler Ortaya Çıkıyor

admin

Star TV

19 Nisan 2016

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Gerçekler Ortaya Çıkıyor

Timur Savcı tarafından yapımcılığı üstlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin senaryosu Yılmaz Şahin tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın ve Deniz Koloş’un yer aldığı dizinin başrollerinde ünlü ve güzel oyuncu Beren Saat yer alıyor.

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde kardeşlerin arasındaki kavga ekranlara getirilecek. Kösem’in Yasemin’in casus olmasından şüphelenmesi olayların giderek karışmasına yol açıyor. Kösem ve Ahmed arasındaki soğuk rüzgarlar ise yeni bölümde esmeye devam ediyor.

Kardeşi ile kötü olan arasını tekrar düzeltmek isteyen Ahmed, Mustafa ile birlikte Sultanahmed Camii’nin açılışına gitmek istiyor. Mustafa’nın tüm delilleri ortaya dökmesinden endişe duyan Halime ise büyük bir telaşa kapılıyor.

Esir pazarından alınarak getirilen genç bir kız ise Mehmed ile Osman arasında büyük bir gerginliğe sebep oluyor. Osman’ın tanımadığı bir kızı getirmesi Mehmed’in sinirlerinin gerilmesine sebep oluyor.

Ahmed’in tahtını kaybedecek olması ise Kösem tarafından olumlu karşılanmıyor. Ahmed’in rahatsız olduğunu fark eden Kösem, İskender’in şehzadeliğini öğrenen Zülfikar ile bir olmak istiyor. Karısına verdiği sözü tutmayan Zülfikar, Ahmed’e bütün bildiklerini açıklamaya karar veriyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz