Muhteşem Yüzyıl’da Safiye Oğlunu Kurtarabilecek mi?

admin

Star TV

4 Mayıs 2016

Muhteşem Yüzyıl’da Safiye Oğlunu Kurtarabilecek mi?

TIMS prodüksiyon tarafından yapımcılığı üstlenen ünlü dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in başrollerini Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar ve Kadir Doğulu üstleniyor. Dizinin giderek artan temposu ise sosyal medyada dizi hakkında yapılan paylaşımların giderek artmasına yol açıyor.

Sultan Ahmed'in son günlerini yaşıyor olması ve Ahmed'i kaybetmekten korkmaya başlayan Kösem'in Ahmed'i iyileştirebilmek için çeşitli yollar denemesi artık sonuç vermeye başlayacaktır. İskender'in uzun süredir şehzade olduğunu öğrenen İskender, Ahmet'in mekanına getirilmek üzere yola çıkartılıyor.

Şehzade Mustafa'nın içine düştüğü durumu görmeye başlayan Ahmed bu durum karşısında kahrolmaya başlıyor. İki kardeş arasındaki olaylar ve hesaplaşma çabaları herkesin üzülmesine yol açıyor. Ölüm olayını kabul eden Ahmed, Kösem'in yanına giderek ona unutamayacağı bir hediye veriyor.

Safiye oğlu için kendi canını ortaya koyarken Sultan Ahmed ile Kösem Sultan arasındaki nikah kıyılmaya başlanıyor. Hayatındaki en mutlu günlerden birisini yaşamak için uyanan Kösem'i ise büyük bir acı dolu haber beklemektedir. Birbirine aşık olan ikili ilk buluştukları yerde birbirlerine veda etmek zorunda kalıyorlar. Sultan Ahmed ise sevdiği kadının kollarında ölümü karşılayarak hayatının en acı gününü ona yaşatıyor.

Zamansız bir şekilde sevgilisi ölen Kösem için artık hayat durma noktasına kadar geliyor. Ahmed'in tedavi edilebilmesi için elinden geleni yapmaya çalışan Kösem artık ölümü kabul ederek yeni kararlar almak üzere kendi dünyasına kapanıyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz