Demet Akalın Canlı Yayında Demet Şener’e “Güzel Kadın” Dedi Ortalık Karıştı: “Güzele Güzel de Denmez Oldu!”

Aleyna

Haberler

18 Aralık 2020

Demet Akalın Canlı Yayında Demet Şener’e “Güzel Kadın” Dedi Ortalık Karıştı: “Güzele Güzel de Denmez Oldu!”

Hem Türk Pop müziğinin hem de sansasyonların bir numaralı ismi Demet Akalın, yine yaptığı açıklamalarla gündemde olmayı başarıyor! Zaten magazin dünyasında gündemden düşmeyen iki isim var, biri Seren Serengil biri de Demet Akalın. Ağızlarından çıkan her söz, sosyal medyada yaptıkları her yorum olay oluyor neredeyse!

Bildiğiniz gibi birkaç aydır Demet Akalın, kankisi Alişan’la beraber sabah programı yapmaya başladı. Demet Akalın ve Alişan’ın sabah programında konuk olarak Azeri şarkıcı Günel Zeynalova vardı! Bir dönem Türkiye’de de oldukça popüler olarak Günel Zeynalova, seslendirdiği şarkılarla herkesi mest etti.

Demet Güzel Kadın!

Ancak, konu Günel Zeynalova’nın değişimine geldiğinde ise Demet Akalın’ın yorumu herkesi şoke etti! Azeri şarkıcı Günel Zeynalova’nın estetikli halini, 20 yıldır küs olduğu Demet Şener’e benzeterek “Demet Şener güzel kadındır ama!” demesinin üzerine sosyal medyada “Demet Akalın, Demet Şener’e zeytin dalı mı uzatıyor?” yorumları yapmaya başlandı!

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, Demet Akalın’ın bu sözlerini, Demet Şener’e laf sokmak olarak algıladı ve “Demet Şener’i, estetik yaptırmış doğal bir yanı olmayan bir kadına benzeterek taş attı!” yorumunda bulundu.

Demet Akalın’ın bu sözleri sosyal medyayı resmen ikiye böldü!

Güzele Güzel Denmez Oldu!

Bu yorumların üzerine ise Demet Akalın, Instagram’da magazin sayfasına yorum yapan takipçilerinden birine cevap vererek; “Güzele güzel de denmez oldu, kadın tescilli güzel nokta!” diyerek laf sokmadığını söyledi!

Demet Akalın Yorum

2020 yılında, Demet Akalın’ın, eski sevgilisi İbrahim Kutluay’ı elinden alan Demet Şener’i de övdüğünü gördük. Görmediğimiz uzaylı istilası kaldı sadece!

Azeri Günel Çıldırdı!

Konunun odağı olan Azeri şarkıcı Günel ise çıldırdı ve bir Instagram magazin hesabına yorum yaparak; “Yazık insanlığa, değerlere yazık!!” açıklamasında bulundu!

Günel Yorum

Kendisi içini yapılan; “yapay, doğal değil, her tarafı estetik” yorumlarına dayanamayan Günel, “bir tek burnumu yaptırdım, başka estetiğim yok” dese de sosyal medya kullanıcıları bu açıklamaya pek inanmış gibi değil!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz