Exxen’e Günler Kala Fragmanlar Ortaya Çıkmaya Başladı: Fragmanlar Geldi Exxen’in Aylık Ücreti Belli Oldu!

Aleyna

Haberler

30 Aralık 2020

Exxen’e Günler Kala Fragmanlar Ortaya Çıkmaya Başladı: Fragmanlar Geldi Exxen’in Aylık Ücreti Belli Oldu!

Acun Ilıcalı’nın Exxen’ine son iki gün kaldı, artık yavaş yavaş Exxen’de yer alacak bütün projeleri gördük diyebiliriz. Afişlerini gördüğümüz projelerin fragmanları da gelmeye başladı. Özellikle YouTube’dan Exxen’e transfer olan konsept ya da programlar oldukça ilgi çekiyor! Bugün Katarsis-XTRA’nın fragmanı Exxen’in resmi Instagram hesabında yayınlandı. Daha önce de, Şeref Bey, Hükümsüz, Masterchef Junior, Tolgshow Filtresiz, ve Fight Club’ın fragmanlarını görmüştük.

Fragmanların gelişiyle birlikte, Exxen’in aylık ücreti de belli oldu! İlk hafta ücretsiz yayınlanacak olan Exxen, ilk haftadan sonra aylık 9.99 TL gibi bir fiyata izleyenlerin karşısına sunulacak. Acun Ilıcalı’nın 9.99 TL’lik Exxen fiyatında reklamların da olacağı söyleniyor. Reklamsız paket tercih edecek kişiler ise aylık 29.99 TL ödeneceği de söylentiler arasında. Henüz Acun Ilıcalı ya da Exxen’in resmi Instagram hesabından böyle bir şey duymadık.

Exxen’in projeleri için yayınlanan fragmanlar da oldukça ilgi çekici

Şeref Bey

Haluk Bilginer’in başrolde olacağı bu komedi filminde, fragmandan anladığımız kadarıyla, uzun zamanlar evine uğramayan bir adam ve bu adamın yakın çevresi tarafından pavyon/gazinoya çevrilmiş bir evi var. Bir gün Nejat evini kontrol etmek için gelince ortalık karışıyor.

Hükümsüz

Son anda başrol değişikliğine giden Hükümsüz dizisinde, Özgü Namal yerine Burçin Terzioğlu’nu görüyoruz. Ülkemizde işlenen kadın cinayetlerine ışık tutan Hükümsüz dizisi, kadın cinayetlerinin arkaplanını bizlere aktaracak. Şimdiden merakla bekliyorum!

Masterchef Junior

TV8’in sevilen yarışması Masterchef’in miniklerle yapılacağı Masterhef Junior yarışması da Exxen’de bizlerle olacak! Yurtdışında özellikle de Amerika’da ufak çocukların nasıl tabaklar çıkarttığını bilenler vardır illa ki. Bizim versiyonda ilk bölümde çocuklar krep yapıyor! Acaba ilerleyen bölümlerde daha zorlu etaplar olacak mı?

TolgShow Filtresiz

Tolga Çevik’in “Arkadaşım Hoş geldin” ya da Tolgshow programlarını bilmeyen yoktur. Tek kişilik bir doğaçlama gösteri ile izleyenleri kahkahaya boğan Tolga Çevik, bu sefer bizleri Exxen’den güldürecek. Tabii “Filtresiz” versiyonu umarım sansürsüz olur!

Fight Club

Bir boks yarışması olacak olan Fight Club’ta Exxen’de yerini aldı. Aynı evin içinde hem yarışacak hem de yaşayacak olan yarışmacıların arasının gergin olduğunu fragmandan bile anlıyoruz!

Katarsis ve Katarsis X-TRA

Youtube’un en çok sevilen formatlarından biri olan Katarsis ve Katarsis X-TRA’da Exxen’e transfer olan yapımlardan oldu. Youtube kanalında yeni bölümleri gelmeyen Katarsis’in yeni konuklarını özellikle de Katarsis X-TRA’nın konuklarını çok merak ediyorum!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz