İbo Show’da Oryantal Didem’e Bakmamak İçin Şekilden Şekile Giren Bülent Serttaş’a Hadise’den Tepki: “#Dans..”

Aleyna

Haberler

31 Ocak 2021

İbo Show’da Oryantal Didem’e Bakmamak İçin Şekilden Şekile Giren Bülent Serttaş’a Hadise’den Tepki: “#Dans..”

Dün gece İbo Show’da Bülent Serttaş ve Ali Sunal’ın oryantal Didem dans ederken, Didem’e bakmamak için gösterdikleri çaba sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! Birçok tepki ve goygoya konu olan Bülent Serttaş’a bir tepki de ünlü şarkıcı Hadise’den geldi.

İbo Show’da Yaşananlar!

Cumartesi gecesinin sevilen programı İbo Show’da dün gece yine eğlenceli dakikalar yaşandı. İbrahim Tatlıses’in bu haftaki konukları; Ali Sunal, Bülent Serttaş, Doğa Rutkay ve Muazzez Ersoy’du. Konukların hem eğlendiği hem de eğlendirdiği programda ara sıra gözler doldu! Özellikle de Ali Sunal’ın, babası Kemal Sunal’dan bahsettiği dakikalarda herkes çok duygulandı.

Geceye damga vuran asıl konu ise, oryantal Didem oldu! Bir dönemin efsane oryaltali Didem dün gece oryantal show yaparak seyircilere meziyetlerini sergiledi. RTÜK’ün yeni kurallarına göre televizyon kanallarının dansöz çıkartması yasak. Hal böyle olunca Didem, abiye kıyafetle çıkıp dans etmek durumunda kaldı. Ancak İbo Show’un konuklarından Ali Sunal ve Bülent Serttaş, Didem dans ederken ona bakmamak için büyük çaba gösterdi!

Hadise’den Bülent Serttaş’a Tepki!

Hadise

İkilinin gösterdiği bu çaba, sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı elbette. Twitter ve Instagram’a bomba gibi düşen bu konu hakkında pek çok goygoy ve eleştiri yapıldı. Kimileri Bülent Serttaş ve Ali Sunal’ı desteklerken kimileri de saygısızlık yaptıklarını savundu. Ünlü şarkı Hadise de olaya tepki gösterenler arasındaydı.

Hadise story

Instagram hesabından #DansSanattır ve #DansAlkışlanır konu etiketiyle Didem’in oryaltal dansından bir kesit yayınlayan Hadise, Bülent Serttaş ve Ali Sunal’a bu şekilde tepkisini belli etti. Sadece bir tane video paylaşmak yeterli gelmedi Hadise’ye. Farklı zaman dilimlerinde tam 3 farklı video yükleyerek hem Didem’in yanında olduğunu hem de Bülent Serttaş ve Ali Sunal’a tepki gösterdiğini Instagram hesabından duyurdu!

Hadise story

Sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler ise şu şekilde:

sosyal medya yorumları
Benzer Haberler

Fatih 31 Ocak 2021

İyi de hadise hanım pis vücudunuzu görmemek için kafalarını çeviren insanlara tepkide ne ola hayırdır sizlwrin günahını çekmek zorunda mıyız bı bitmediniz siz sanatcimi siniz be vücutlarını göstere tek para kazanan insanlrsinjz o tarafta görürsünüz sanatı

Yorum Yaz