Şeyma Subaşı’nın 165 Bin Dolarlık “Yamuk” Burnu Görenleri Şoke Etti! Estetik Hatası mı, Instagram Filtresi mi?

Aleyna

Haberler

18 Mart 2021

Şeyma Subaşı’nın 165 Bin Dolarlık “Yamuk” Burnu Görenleri Şoke Etti! Estetik Hatası mı, Instagram Filtresi mi?

Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo’yla birlikte Miami’de yaşamını sürdüren ünlü güzelimiz Şeyma Subaşı’nın bugün Instagram hesabından paylaştığı videolar görenleri şaşırttı. Önceki haftalarda 165 bin dolarlık bir dizi estetik operasyon yaptıran Şeyma Subaşı’nın paylaştığı videoda burnunun “yamuk” olduğu görülüyor. Umarız ışık ya da Instagram filtresidir!

Şeyma Subaşı

Kötü Anne Şeyma!

Şeyma Subaşı’nın son zamanlardaki ilgi çekme çabaları herkesin dilinde. Instagram hesabından çıplak story bile paylaşan ünlü güzelimiz, geçtiğimiz gün Melisa’nın bir koltukta kıvrılıp uyuduğu görünülen storysinin ardından; Şeyma’ya “kötü anne” yakıştırmaları yapılmaya başlandı.

Şeyma Subaşı

Fakat Şeyma Subaşı, bu linçlere çok alışık! Her hafta en az bir kere linç yiyen güzelimiz; kendisine gelen eleştirilere de “Her zaman eğlenceli bir anneydim ve bunu değiştirmeyi de düşünmüyorum. Çünkü biz böyle mutluyuz. Gerçekten başka işiniz yok!” açıklamasıyla yanıt vermeyi ihmal etmedi. Bu açıklamayı yaparken de Melisa ile eğlenceli videolarını paylaşarak; anne kızın birlikte eğlendiğini bizlere kanıtlamış oldu.

Hatta son olarak sevgilisi Meedo’yla birlikte Miami’de tenis oynayan annesini videoya çeken Melisa’nın ne kadar eğlendiğini de o videodan anlamış oluyoruz. Ne diyelim, herkes nasıl mutluysa öyle yaşamaya devam etsin! Melisa ve Şeyma’ya mutluluklar diliyoruz. Fakat bugün ki konumuz Şeyma’nın anneliği değil!

Şeyma Subaşı

Şeyma’nın 165 Bin Dolarlık Yamuk Burnu!

Miami’deki lüks yaşamıyla Instagram takipçilerine sık sık “İzlemeye geldik bu hayatı” dedirtmeyi başaran Şeyma Subaşı, milyarder sevgilisi Meedo’nun servetiyle övünmeyi ve hava atmayı oldukça seviyor. Binlerce dolarlık çantalar, ayakkabılar, takılar, kıyafetler… Hatta milyon dolarlık lüks arabalarla “kanatlarımı gösteriyorum” demeler… Bunların hepsini gördük.

Şeyma Subaşı

Hatta milli eniştemiz Meedo, Şeyma’yı çok seviyor olacak ki; Şeyma’nın yeni estetiklerini Amerika’nın en ünlü estetik doktoruna yaptırdı ve işlemler için toplamda 165 bin dolar ödedi! Türk Lirasına çevirmek için boşuna uğraşmayın 1,2 milyon TL yapıyor. Fakat Şeyma’nın 1,2 milyon TL’lik estetikleri Instagram’da beğenilmedi.

Bugün Instagram hesabında yeni videolar paylaşan ünlü güzelimizin, videolarda burnunun yamuk olduğunu gördük. Evet, baya baya yamuk! Umarız Şeyma’nın burnunun yamuk gözükmesinin sebebi Instagram’da kullandığı filtre ya da ışık oyunudur! Yoksa 165 bin dolarlık estetiğin sonucunda “yamuk” burun olmasını kalbim kaldırmaz.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz