Hazal Kaya’dan Ünlü Oyuncu Hakkında Sürpriz Sözler: “Ulan o zamanlar severdik seni be!”

Aleyna

Haberler

6 Mayıs 2021

Hazal Kaya’dan Ünlü Oyuncu Hakkında Sürpriz Sözler: “Ulan o zamanlar severdik seni be!”

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, gençlik fotoğrafını paylaşan en yakın arkadaşıyla dalga geçti. Muhtemelen, onun çevresindeki hiç kimse artık #20YearsChallenge’a katılmaya cesaret edemez!

Hazal Kaya

Birkaç gündür tüm sosyal medyayı esir alan bir fotoğraf akımı var, #20YearsChallenge! Challenge için 20 yaşınızdan, bulamadıysanız ya da yaşınız ileriyse 20’li yaşlarınızdan bir fotoğraf paylaşıp altına o günün hikayesini ya da 20’li yaşlarınıza dair anılarınızı yazıyorsunuz. Bu eğlenceli nostalji turu tam kapanma günlerinde hepimize çok iyi geliyor, en çok da ünlülere! Kiminin o halini zaten televizyondan biliyorduk, kimileri ise değişimiyle bizi şaşırttı. Bazı fotoğraflara en çok şaşıranlardan biri de Hazal Kaya’ydı!

Büyük Hayal Kırıklığı

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak da akıma katılanlar arasındaydı. En eğlenceli fotoğraflardan biri de buydu. Çünkü bizi 1999-2002 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi “Yılan Hikayesi” günlerine götürdü! Dizide Çaycı Avni’yi oynayarak gönüllere taht kuran Bülent Şakrak, o günleri “Kim çıkarıyor oğlum bunları? Değdi mi?” diyerek paylaştı.

Ama kankası Hazal Kaya’nın gazabına uğradı! Malum, Ali Atay-Hazal Kaya ve Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti çok iyi anlaşıyor, neredeyse kardeşten öteler. Komşu olan çiftler tatillerde bile birbirinden ayrılmıyor. Dolayısıyla, fotoğraf için en samimi yorumlar da Hazal Kaya’dan geliyor!

Bülent Şakrak Hazal Kaya instagram

Ulan o zamanlar severdik seni be… Televizyonda sevdiğin insanlarla tanışmayacaksın işte bak hep hayal kırıklığı…” diyen Hazal Kaya, herkesi çok güldürdü. O yaşlarda “Aşk-ı Memnu”da Nihal’i oynayan Hazal Kaya’yla günde en az 5 kez dalga geçiliyor, artık sıra onda! Ama Bülent Şakrak onun 20. yaşıyla dalga geçmek yerine şakaya başka bir şakayla cevap verdi. Kendisi için “İçimizdeki engerek” diyen oyuncu mizah showa bir tuğla daha koydu. Umarız, sıkı dostlar hep böyle gülmeye devam eder!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz