Geçmişinden Kaçamazsın Berfu Yenenler! O Video İle Kendisi Bile Dalga Geçiyor

Aleyna

Haberler

8 Mayıs 2021

Geçmişinden Kaçamazsın Berfu Yenenler! O Video İle Kendisi Bile Dalga Geçiyor

Türkiye’nin tescilli güzellerinden sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, eski görüntülerini Instagram hesabında paylaştı. Yenenler o görüntüyle dalga geçmekten kendini alamadı.

berfu yenenler

1995 yılında İzmit’te dünyaya gelen Berfu Yenenler, sosyal medyanın en sevdiği isimlerden biri. Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Berfu, 2015 yılında Miss Turkey yarışmasından 4.’lük ile ayrılmıştı. Ardından ünlü oyuncu ve komedyen Eser Yenenler ile 2019 yılında dünya evine giren yıldız ismin iki çocuğu ve eşi Eser Yenenler ile mutlu ve huzurlu bir evliliği var. Şimdilerde Youtube ve Instagram için içerik üreten fenomen güzel, eğlenceli videolarıyla kısa sürede internet dünyasının en popüler yıldızlarından birine dönüştü.

Geçmişinden Kaçamazsın Berfu

Berfu Yenenler, sosyal medyada sık sık Miss Turkey tecrübelerini takipçileriyle paylaşıyor. Bununla ilgili bir video çeken ve komik anılarını anlatan güzel fenomenden yepyeni bir paylaşım geldi. Ünlü isim, bu paylaşımda Miss Turkey yarışmasındaki podyum yürüyüşüyle dalga geçti. Takipçileri ise kahkahaya boğuldu.

Ünlü youtuber ilk önce dünyanın en büyük yıldızlarından biri olan Gigi Hadid’in podyum yürüyüşünü paylaştı. Daha sonra Miss Turkey’deki podyum yürüyüşünü paylaşan Berfu Yenenler, kendini Gigi Hadid ile karşılaştırarak tüm Instagram’ı kahkaya boğdu. O görüntüleri “Neden Miss Turkey’de kimse havuç arayan tavşan gibi yürüdüğümü söylemedi geçmişinden kaçamazsın berfu yenenler” notuyla paylaşan yıldız ismin bu paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı.

Doğum Kilolarından Anında Kurtuldu

berfu yenenler

Bildiğiniz gibi güzel yıldız, çok yakın bir zamanda ikinci çocuğu Mete’yi kucağına aldı. Çiçeği burnunda annenin doğum kilolarını hızla verip kısa sürede fit haline geri dönmesine herkes çok şaşırmıştı. Hatta ünlü ismin takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemeyerek “Mete’yi Eser mi doğurdu?”, “En son 11 yaşımda böyleydim” gibi yorumlar yapmıştı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz