Ezgi Mola’nın O Hareketleri Sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın Sabrını Tüketti: “Bu Kızı…”

Aleyna

Haberler

11 Mayıs 2021

Ezgi Mola’nın O Hareketleri Sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın Sabrını Tüketti: “Bu Kızı…”

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola, yine eve iş getirince olanlar oldu! Dizide canlandırdığı Safiye gibi temizlik takıntısı olan Ezgi Mola’nın her dakika temizlik yapması güzel oyuncunun sevgilisi Mustafa Aksakallı’ya dert oldu sonunda dayanamadı ve isyan bayrağını çekti!

Ezgi Mola

TRT’nin sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı milyonlarca kişiyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri hem oyuncu kadrosu hem set ekibinin profesyonelliği hem de hikayesiyle herkesi etkileyen Masumlar Apartmanı ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan dizilerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

blank

Masumlar Apartmanı Yine Zirvede!

TV8’in Doğduğun Ev Kaderindir ile başlayan bu uyarlama dizi furyasının önüne geçemiyoruz! 2021 sezonunda toplamda 4 Gülseren Budayıcıoğlu eseri dizi olarak karşımıza çıktı. Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve son olarak Camdaki Kız. Bu kadar dram ve kaos yüklü dizilere gönlümüz el vermiyor olsa da; izlemekten de kendimizi alıkoyamıyoruz!

Masumlar Apartmanı

Özellikle de Koronavirüs Pandemisi döneminde evlerde oldukça sıkılırken bir de Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaos yüklü aile dramlarını izlemek ülkecek psikolojik sorunlara sebep olabilir. Acilen Gülse Birsel’in yeni bir komedi dizisi ile durumu eşitlemesi lazım yoksa sonumuz çok kötü!

blank

Ezgi Mola’nın Temizlik Takıntısı!

Ancak bu kaos yüklü dizilerden en popüler olanı şüphesiz Masumlar Apartmanı! Dizinin oyuncu kadrosu ise hem çok yetenekli hem de çok eğlenceli. Özellikle de güzel oyuncu Ezgi Mola’nın bulunduğu bir ortamdan kahkaha seslerinin yükselmemesinin imkanı yok!

Dizide Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın gerçekte hayatta da temizlik takıntısı olduğunu biliyoruz ama güzel oyuncunun sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın temizlik yüzünden canı bir hayli sıkkın! Karantina günlerinde evinde deliler gibi temizlik yapan Ezgi Mola sonunda Mustafa Aksakallı’ya isyan bayrağını çektirdi. Hatta set ekibine çağrıda bulunarak; “Bu kızı sete çağırın!” dedi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz