Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i Mi Yoksa Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u Mu? En Popüler Dizi Çifti Çok Şaşırtacak

Aleyna

Haberler

8 Temmuz 2021

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i Mi Yoksa Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u Mu? En Popüler Dizi Çifti Çok Şaşırtacak

Sosyal medya analiz platformu Somera, haftanın en popüler dizi çiftlerini açıkladı. Listenin birincisi ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Bir dizinin başarısını belirleyen en önemli faktörlerden biri şüphesiz dizi çiftinin birbirleriyle olan uyumu. Dizi konusu veya senaryo ne kadar orijinal ve güçlü olsa da eğer dizi çifti beğenilmiyor ve uyumu yakalayamıyorsa izleyici tarafından beğenilmeyebiliyor. Bu sezon ise dizi çiftleri bakımından oldukça çekişmeliydi. Ekranlarda fırtınalar estiren dizi partnerlerimiz bir yandan da sosyal medyada popülerlik savaşına başladı.

Bu haftanın kanlı savaşının sonuçları ise belli oldu. Sosyal medya analiz platformu Somera’nın araştırmalarına göre haftanın en popüler 5 dizi çifti belirlendi. Listenin birincisi ise hepimizi çok şaşırttı.

Aşk Mantık İntikam-Esra ve Ozan

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Aşk Mantık İntikam’ın olaylı aşıkları Esra ve Ozan bu haftanın en çok konuşulan beşinci çifti oldu. Haklarında toplam 101.872 ileti olan dizi çiftimize ise Burcu Özberk ve İlhan Şen hayat veriyor. Ekrandan oldukça eğlenceli gözüken bu çiftimizi daha çok konuşacağız gibi.

Menajerimi Ara-Dicle ve Barış

menajerimi ara-denizcan aktaş-ahsen eroğlu

Final kararı ile hepimizi üzse de Menajerimi Ara bu sezonun en dikkat çeken ve orijinal yapımlarından biriydi. Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş’ın hayat verdiği Dicle ve Barış tam 169.613 iletinin sahibi olarak haftanın en popüler dördüncü çifti oldu. Son bölümlerde araları pek de iyi olmayan çiftimiz nasıl bir sonla sevenlerine veda edecek izleyip göreceğiz.

Ada Masalı-Haziran ve Poyraz

ada masalı-ayça ayşin turan-alp navruz

Bu yazın en heyecanlandıran işlerinden biri de Ada Masalı’ydı. Partnerlerimizi canlandıran Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ı yan yana gördüğümüzde ekrana birlikte çok yakışacaklarını anlamıştık. üçüncü olarak tam 198.269 iletiye sahip olan çiftimiz bu yazın en iddialı isimlerinden olacak gibi gözüküyor.

Sen Çal Kapımı-Eda ve Serkan

sen çal kapımı-kerem bürsin-hande erçel

Son dönemin en çok konuşulan dizi çifti Eda ve Serkan’ın uyumlu kimyası ve tutkulu aşkları ekranların ardından bile fark ediliyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in gerçek hayatta da aşk yaşamalarının da bunda bir etkisi olsa da biz bu çifti çok sevdik. Eda ve Serkan’ın hakkında ise tam 328.353 ileti var.

Maraşlı-Mahur ve Celal

maraşlı alina boz burak deniz

Bu haftanın en çok konuşulan dizi çifti ise Maraşlı’nın aykırı aşıkları Mahur ve Celal oldu. Alina Boz ve Burak Deniz’in hayat verdiği dizi çiftimiz hakkında tam 439.492 ileti var. Final kararı ile hepimizi üzen Maraşlı’nın çifti, dizi bitse de aşkları hayranlarının kalbinde baki kalacak gibi. Tekrar tebrik ediyoruz.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz