Demet Akalın Yaşadığı Kaostan Kaçtı Soluğu Orada Aldı: Bakın Ünlü Sanatçı Apar Topar Nereye Gitti!

Aleyna

Haberler

19 Ekim 2021

Demet Akalın Yaşadığı Kaostan Kaçtı Soluğu Orada Aldı: Bakın Ünlü Sanatçı Apar Topar Nereye Gitti!

Demet Akalın, magazin gündeminden hiçbir zaman düşmeyen bir isim. Bu zamana kadar girdiği polemiklerle, olay sözleriyle, açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla herkesi şaşırtmayı başaran Demet Akalın, şu sıralar eski eşi Okan Kurt’un karıştığı kavgalar nedeniyle oldukça zorlu zamanlar geçiriyor. Bu kaos dolu süreçten kaçmak isteyen Demet Akalın, çareyi bakın nereye gitmekte buldu!

Oldukça Zorlu Zamanlar Geçiriyorlar!

Demet Akalın ve Okan Kurt çiftini hepimiz tanıyoruz. Çift birkaç yıl önce boşanıp ayrıldıklarını duyursa da sonrasında yeniden barışmış ve birlikte yaşamaya başlamışlardı. Yeniden evlenmemeleri ile görenleri şaşırtan çift, şu sıralar mutlu bir birliktelik sürüyor.

Demet Akalın oldukça yoğun bir çalışma temposundayken, Okan Kurt da bu tempoya ayak uyduruyor ve o da kendi işleriyle ilgileniyor. Eski eşi ile birlikte açtıkları ve kızlarının ismini verdikleri Hirahan adlı bir restoranı işleten Okan Kurt, şu sıralar oldukça zorlu bir süreç yaşıyor.

Sahibi olduğu restoranın yanındaki diğer restoran sahipleri ile oldukça ateşli bir kavgaya tutuşan Okan Kurt, epeyce korkutucu bir dönemden geçiyor.

Eski eşinin giriştiği bu kavgadan çok etkilenen Demet Akalın, sosyal medyadan yardım çağrısı yapıyor ve bütün bu olanların kızının psikolojisini etkilediğini dile getiriyor.

Bu kaos dolu ortamdan hem kendini hem de kızını uzaklaştırmak isteyen Demet Akalın, geçtiğimiz saatlerde dünyanın bir ucuna giderek herkesi şaşırttı.

Soluğu Paris’te Aldı!

Eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile apar topar Paris’e giden Demet Akalın, bu zorlu dönemden kurtulmak için böyle bir çözüm buldu.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz