Esra Erol’un Programında Sonunda Bunu da Gördük! Seyirciler Instagram’ı Yakıp Yıktı: Yok Artık!

Aleyna

Haberler

23 Ekim 2021

Esra Erol’un Programında Sonunda Bunu da Gördük! Seyirciler Instagram’ı Yakıp Yıktı: Yok Artık!

Gün geçmiyor ki Esra Erol’un programında ilginç olaylar yaşanmasın! ATV’nin reyting rekortmeni programında hafta içi her gün akıl tutulmaları yaşamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz haftadan beri devam eden Hasan Hüseyin ve Ayşe’nin konusu ise herkesi şaşırtıyor. Bakalım son olarak neler yaşandı?

Hasan Hüseyin ve Ayşe!

Tam bir haftadır sosyal medyada olay olan Hasan Hüseyin ve Ayşe’nin evliliğinde yaşananlar herkesi dumura uğratmayı başarmıştı. 12 yıllık evliliğinde bir başka Hasan’a kaçan Ayşe, Cuma günü kaçtığı kişinin yanına değil ailesinin evine geri döneceğini açıklayınca herkes derin bir nefes aldı. Hatta Esra Erol, Ayşe’ye sarılarak ortalığı sakinleştirmeye çalıştı. Esra Erol izleyicileri bir haftadır devam eden Hasan Hüseyin ve Ayşe konusunun nasıl sonuçlanacağını merak ediyordu.

Bilmeyenler için kısaca anlatmak gerekirse, geçtiğimiz hafta Hasan Hüseyin, Esra Erol’un programına katılarak eşi Ayşe’nin Hasan ismindeki biriyle kaçtığını ve çocuklarından birini götürdüğünü iddia etti. Daha öncede eşinin kaçtığını ancak geri geldiğini ifade eden Hasan Hüseyin’in iddiasına göre; Ayşe ve Hasan dini nikah bile kıymışlar. Bu iddianın ardından Ayşe hem telefona bağladı hem de stüdyoya geldi ve Hasan Hüseyin’in kendisini defalarca kez aldattığını söyledi hatta Hasan Hüseyin’in başka bir kadına ev açtığını bile iddia etti. Ortaya çıkan fotoğraflarla ortalık daha da karıştı.

Ailesinin Yanına Dönüyor!

Ancak Ayşe’nin babasının yayına bağlanmasının ardından ekran başındaki herkes saç baş yolmaya başladı. Ayşe’nin babası kızının kaçtığı kişiyi korumaya başlayınca sosyal medyada “Bu ne genişlik!” yorumlarının ardı arkası kesilmedi. Tüm bu yaşananların ardından ise Cuma günü Ayşe, kaçtığı Hasan’a değil ailesinin yanına döneceğini söyledi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz