Yeni Sürprizlerle Karşımıza Çıkmaya Hazırlanan Tarkan Bakın Hangi Haberle Yıkıldı: Bu Paylaşımı Herkesi Kahretti!

Aleyna

Haberler

29 Ekim 2021

Yeni Sürprizlerle Karşımıza Çıkmaya Hazırlanan Tarkan Bakın Hangi Haberle Yıkıldı: Bu Paylaşımı Herkesi Kahretti!

Tarkan, şüphesiz ülkemizin en ünlü isimlerinden biri. Yıllardır eskimeyen bir isim olmayı başaran ve çıkardığı şarkılarla adını yurt dışında da duyurmayı başaran ünlü sanatçı, şu sıralar oldukça yoğun bir çalışma içerisinde. Bu yoğun tempo sırasında Türk gündemini takip etmeyi ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla herkesi derinden üzdü. İşte sizi kahredecek olan o paylaşım!

Ülkesine Döndü!

Tarkan, neredeyse 30 yıldır ekranlarda olan bir isim. Bir nesil onun şarkılarıyla büyüdü ve yıllar öncesinde çıkarmış olduğu şarkılar hiçbir zaman eskimedi. Türkiye’de milyonlarca hayranı olan ve bu ünü yurt dışına da taşan ünlü sanatçı bir süredir sessizliğini koruyordu ve karşımıza yeni bir proje ile çıkmıyordu.

Ailesi ile birlikte yurt dışında yaşamaya başlayan ve Türkiye’den uzak kalan ünlü şarkıcı, pandemi nedeniyle ülkesine bir süre gelememişti ve hem ülkesine hem de buradaki dostlarına olan özlemini her fırsatta dile getirmişti. Yasakların ve kısıtlamaların biraz olsun rahatlamasıyla soluğu Türkiye’de alan ünlü şarkıcı, yeni projeler için hemen kollarını sıvamıştı.

En yakın dostlarından Ozan Çolakoğlu ile buluşan ve birlikte stüdyoya giren ünlü şarkıcı, şu sıralara yeni işler için hazırlansa da bazı üzücü haberler nedeniyle oldukça kötü günler geçiriyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isim, Türk gündeminde olan ve herkesi üzen haberler karşısında hiçbir zaman sessiz kalmıyor ve bir kız babası olarak elinden gelen bütün desteği veriyor.

Hepimizin Yüreği Parçalandı!

Geçtiğimiz gün ülkemizde yeni bir kadın cinayeti işlendi ve bu haber hepimizi derinden üzdü. Bütün Türkiye’yi ayağa kaldıran Şebnem Şirin cinayeti, ünlü camiası tarafından da kınandı. Tarkan da bu zorlu dönemde bu acı olay ile ilgili olarak yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Biz de bu tarz haberlerin bir an önce son bulmasını umuyoruz.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz