Bir Başkadır’da Başlayan Funda Eryiğit ve Berkun Oya Aşkına Hepimiz Sevindik! Ama Berkun Oya Evliymiş!

Aleyna

Haberler

24 Kasım 2020

Bir Başkadır’da Başlayan Funda Eryiğit ve Berkun Oya Aşkına Hepimiz Sevindik! Ama Berkun Oya Evliymiş!

Adı uzun zamandır kimseyle anılmayan Funda Eryiğit’in aşkı Bir Başkadır setinde bulduğu konuşuluyor. Ama aşk yaşadığı söylenen Berkun Oya evli!

Funda Eryiğit

Ünlü oyuncu Funda Eryiğit, bundan tam 10 sene önce sıcacık bir mahalle dizisi olan Canım Ailem’deki Seyhan karakteriyle hayatımıza girdi. O günden beri de oyunculuğunu gittikçe geliştirerek birbirinden kaliteli yapımlarda karşımıza çıktı. Senelerdir “Evin küçük kızı” ve “sessiz sakin esas kız”dan Karadayı’nın karanlık Belgin’ine ve sitcom oyunculuğuna kadar tüm marifetlerini sergiledi. O kadar aranan bir oyuncu oldu ki, iki Netflix dizisinde birden rol alan tek Türk oyuncu bile olabilir!

Eryiğit, esas çıkışını Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisine ve orada canlandırdığı Ruhiye karakterine borçlu. Ama son günlerde bu diziye bir de aşk borçlu olduğu konuşuluyor!

Set Aşklarına Yenisi Eklendi!

Berkun Oya

Bir Başkadır’ın senaristi ve yönetmeni Berkun Oya aslında tiyatroseverlerin yıllar önce adını ezberlediği bir isim. Konservatuvardan arkadaşı Ali Atay -evet Mecnun- ile beraber kurdukları Tiyatro Krek’in oyunları on sene geçse de hala dillerde. Oya, yüzünü televizyona döndüğünde ise pek dikiş tutturamadı. Nihayet dijital diziler çağı başladığında da ilk dijital proje ondan geldi, Masum! Bunu 12 Kasım’dan beri sosyal medyayı yıkan Bir Başkadır izledi.

Bir Başkadır ekibi

Bir Başkadır’ın yarattığı yeni gündem ise Berkun Oya ve Funda Eryiğit’in sette başladığı söylenen aşkı. Eryiğit’in adı uzun süre oyuncu Berkay Ateş’le anılsa da bu aşk biteli çok oldu. Oya ise evli!

Dilara Sakpınar’la Evli!

Berkun Oya ve Dilara Sakpınar

Berkun Oya, 2015’in temmuz ayında solist Dilara Sakpınar -namıdiğer Lara Di Lara- ile evlendi. Bozcaada’da gerçekleşen düğüne başta Ali Atay ve Hazal Kaya olmak üzere ünlüler camiasından pek çok isim katıldı. Hayatlarını gizli kapaklı yaşamayı tercih eden Berkun Oya ve Dilara Sakpınar boşandı mı bilemiyoruz, ama bu bilginin Funda Eryiğit ve Berkun Oya aşkına sevinenleri üzeceği kesin!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz