Zamanında Neler İzlemişiz! Arka Sokaklar ve Acemi Cadı’nın Çektiği Ortak Bölüme Çok Güleceksiniz

Aleyna

Haberler

12 Aralık 2020

Zamanında Neler İzlemişiz! Arka Sokaklar ve Acemi Cadı’nın Çektiği Ortak Bölüme Çok Güleceksiniz

“Arka Sokaklar” dizisinin Hüsnü Çoban’ı “Acemi Cadı” dizisinin Ayşegül’ünü tutukladı! İki dizinin çektiği ortak bölüme çok güleceksiniz.

2006 ve 2007 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan “Acemi Cadı”, “Sihirli Annem” dizisinden gelen rüzgarı arkasına alarak kısa sürede gençler arasında bir fenomene dönüştü. Merve Boluğur’u Ayşegül rolünde ilk kez izlediğimiz ve çok sevdiğimiz dizi aslında 2000’lerin bir başka fenomen dizisi “Sabrina” uyarlamasıydı. Cadı olduğunu yeni öğrenen Ayşegül’ün halaları ve arkadaşlarıyla geçirdiği günleri, sihri öğrenme çabalarını ve hoşlandığı çocuk Selim’le olan maceralarını komedi sosuyla anlatan dizi 58 bölüm sürdü. Halen de absürt komedi tarzıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Kanal D’nin 2006’da başlayan -ve hala cuma akşamlarının reyting efendisi olan- diğer dizisi de tükenmeyen polisiye “Arka Sokaklar”dı! “Arka Sokaklar” o kadar uzun sürdü ki, dizinin başrol oyuncusu Zafer Ergin -namıdiğer Rıza Baba- pandemi döneminde yaş haddinden bir süre sete gidemedi. Çocuk oyuncularını üniversie mezunu eden ve başrol oyuncularını yaşlandıran bu dizi tabi ki “Acemi Cadı”yı da gömdü. Ama iki dizinin de başlangıç dönemlerinde reyting için çektiği bir ortak bölüm var ki, dillere destan!

Hüsnü Çoban Ayşegül’ü Tutukladı!

Merve Boluğur ve Özgür Ozan

“Acemi Cadı” dizisinin 28. bölümünün önemli bir konuğu vardı: Hüsnü Çoban! İki diziye birden yetişemediğinden şikayet eden Hüsnü Çoban, lafı fazla uzatmadan Ayşegül’ü tutukladı. İşte “Ağlasam mı gülsem mi” ikilemi yaratan o bölüm!

Merve Boluğur’un efsane dublajı ve absürt mizahla şenlenen bu bölüm, Ayşegül’ün müdürün pırlanta yüzüğünü çaldığı için tutuklanmasıyla sona eriyor! Hüsnü Çoban daha sonra “Arka Sokaklar” dizisine dönerek kapkaç çetesini yakalamaya gidiyor. Uzaktan kumanda sayesinde normal hayatına geri dönen Ayşegül’ün maceraları o dönem reytinglere bir katkı yaptı mı, bilmiyoruz. Ama bizi çok güldürdüğü kesin!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz