Kafalar Pırıl Pırıl! Beren Saat ve Belçim Bilgin’in “İlginç” İltifatları Sosyal Medyanın Diline Düştü!

Aleyna

Haberler

1 Ocak 2021

Kafalar Pırıl Pırıl! Beren Saat ve Belçim Bilgin’in “İlginç” İltifatları Sosyal Medyanın Diline Düştü!

Beren Saat ve Belçim Bilgin, bu ay dostluk fotoğraflarıyla bir dergiye kapak oldu. Meğer ikilinin bu çekimlere ait hayli ilginç bir videosu da varmış!

Beren Saat ve Belçim Bilgin

Ünlü oyuncular Belçim Bilgin ve Beren Saat tam 15 senedir sıkı dost! 2006-2008 yılları arasında yayınlanan fenomen dönem dizisi “Hatırla Sevgili”den beri çok yakın olan ikili, sanat dünyasında da bu konuda örnek gösteriliyor. Öyle ki, dostluk fotoğrafları aralık ayında Magnet Quarterly adlı önemli bir derginin kapağını süsledi!

Bir Madalyonun İki Yüzü!

Beren Saat ve Belçim Bilgin

Beren Saat ve Belçim Bilgin, dergi için birbirlerine ve dostluk bağlarına dair bir röportaj da verdi. “Hayat bize hep birbirimiz üzerinden madalyonun öteki yüzünü deneyimleme fırsatı da verdi” diyerek dostluklarını anlatan Saat’in sonraki sözleri her zamanki gibi ortalığı karıştırdı! Saat, arkadaşına “Sen daha erken aile tercihinde bulundun, ben hep kariyer tercihinde bulundum. Madalyonun öbür yüzünü yaşasak ne deneyimlerdik tecrübesini hayat bize yaşatmış oldu” dedi. Ünlü oyuncu kötü sözler söylemese de söyledikleri her zamanki gibi iddialı ve başka yere çekilebilir şeylerdi.

Beren Saat

Köşe yazarları ve bazı sosyal medya kullanıcıları, Saat’i kibirle suçladı! Belçim Bilgin, erken yaşta Yılmaz Erdoğan’la evlenip 26 yaşında anne olduğunda Beren Saat reyting şampiyonu dizilerin başrol oyuncusuydu. Ama 2010’lu yıllardan itibaren işler değişti! Belçim Bilgin, sinemayı tercih etti ve hayli başarılı bir kariyer inşa etti. Sosyal medya ve gazeteler de Saat’e bunu hatırlatmak istedi. Ama iki dost bu kısır polemiğe alet olmadı!

“Sen bir Unicorn’sun”

Beren Saat ve Belçim Bilgin

Tam bu dergi çekimi meselesi kapanmıştı ki, bir video ortaya çıktı. Dergi çekimleri sırasında karşılıklı oturup birbirlerine tuhaf iltifatlar yağdıran Beren Saat ve Belçim Bilgin, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Dağda karşılıklı oturup arkadaşımızla kafa bulmak herhalde çok eğlenceli bir aktivitedir! Ama burada asıl dalga geçilen Beren Saat ve Belçim Bilgin oldu!

Şaka bir yana, umarım bu iki dostun arasına hiçbir şey giremez ve kafalar hep pırıl pırıl olmaya devam eder!
Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz