Bahar Candan Yine Dürüstlükte Tavan Yaptı! Yaşça Büyük Biriyle Ancak “Ünlü Bir Amcişko” Olursa Sevgili Olurmuş

Aleyna

Haberler

28 Ocak 2021

Bahar Candan Yine Dürüstlükte Tavan Yaptı! Yaşça Büyük Biriyle Ancak “Ünlü Bir Amcişko” Olursa Sevgili Olurmuş

“Doya Doya Moda” programıyla izleyicilerin karşısına çıkan Bahar Candan, özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla çok şaşırttı. Candan, kendisinden büyük biriyle ancak “ünlü bir amcişko” olursa sevgili olabileceğini söyledi.

Bahar Candan

Bahar Candan, hayatımıza moda programlarıyla giren bir isim. “İşte Benim Stilim” adındaki fenomen programla şöhrete kavuşan Bahar Candan, “Doya Doya Moda” programıyla tekrar izleyici karşısına çıktı. Geri dönüşüyle beraber magazin programlarına da sık sık konuk olmaya başladı.

Bahar Candan

Bahar Candan, tam magazin programlarının dişine göre bir konuk! Çünkü olağanüstü dürüstlüğü ve ilginç açıklamalarıyla her zaman gündemde kalmayı başarıyor. Bugün sevilen magazin programı “Söylemezsem Olmaz”a konuk olan Bahar Candan, özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla yine şaşırttı! Programın sunucularından Arto, nedense Bahar Candan’ın zengin ama yaşlı bir sevgili isteyip istemediğini merak etti. “Amcişko” cevabı herkesi kahkahaya boğdu!

“Amcişko” Olursa Başka!

Bahar Candan, “Söylemezsem Olmaz”ın sunucuları Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil tarafından zor sorularla sıkıştırıldı. Ama verdiği yanıtlar da sorular kadar şaşırtıcıydı. Programın en ilginç anı, Arto’nun “Zengin ama yaşlı bir sevgilin olsun ister misin” sorusuna gelen cevaptı!

Bahar Candan’ın “Amcişko mu” diyerek cevap vermesi sunucuları kahkahaya boğdu. Umarız, Bahar Candan’ın zengin ve yaşlı insanlar için kullandığı “amcişko” deyimi yayılmaya başlamaz! Sunucular şoku atlatınca Bahar Candan “sevgili olunacak amcişko” kriterlerini anlatmaya başladı.

Star Olması Lazımmış!

Bahar Candan

Bahar Candan, amcişkolara ancak star ya da ünlü bir isimse bakacağını söyledi. Aksi halde “Kusura bakma ‘amca’ görüşürüz” diyeceğini de ekledi. Anlaşılan o ki, ünlü olmayanlar amcişko değil amca oluyor.

Bahar Candan’ın dürüstlüğün sınırlarını zorladığı bu anların ardından biraz da evliliğe dair fikirlerini dinleme şansı bulduk!

“Ben kendimle evliyim”

Bahar Candan

Bahar Candan, evliliğin “sözleşme ve güvenle” ilgili olduğunu söyledi ve söz verdiği herkesle evli olduğunu söyledi. Mesela kendisiyle ve arkadaşlarıyla! “Herkese güveniyorum ve herkesle de evliyim” diyen Bahar Candan, neyse ki izleyicilere daha büyük bir karışıklık yaşatamadan program bitti!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz