Yapımcıyı Çok Kızdırdığı Söyleniyordu! Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin Sorunu Nihayet Bitti

Aleyna

Haberler

30 Ocak 2021

Yapımcıyı Çok Kızdırdığı Söyleniyordu! Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin Sorunu Nihayet Bitti

Fenomen dizi “Yasak Elma”nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin yapımcıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Ama sorun çözüldü!

Nesrin Cavadzade

FOX’un sevilen dizisi “Yasak Elma”nın en önemli karakterlerinden biri de Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika. Şahika, heyecanlı olaylarla örülü senaryonun entrika kraliçesi olarak kabul ediliyor.

Nesrin Cavadzade

Ama başrol oyuncusu Talat Bulut dahil olmak üzere pek çok karakteri tek kalemde silen senaristlerin sıradaki hedefinin Şahika olduğu söyleniyordu. Sebebi de Şahika’yı oynayan Nesrin Cavadzade’nin yapımcıyı kızdırması olarak gösteriliyordu!

“Bir Başkadır” Krizi!

Bir Başkadır

Netflix Türkiye dizisi “Bir Başkadır” olağanüstü oyunculuk performansları ve daha önce işlenmeyen bir konuyu ele alması nedeniyle çok sevildi. Haftalarca dizi hakkında tartışıldı, hatta gazetelerde hakkında makaleler yazıldı! Hala da platformun en popüler yapımlarından biri olmaya devam ediyor.

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade de bu dizide yer almayı başaran şanslı oyunculardandı. Cavadzade, çok izlenen bir dizide oynayan ama bundan rahatsızlık duyan Melisa adlı bir oyuncuyu canlandırıyordu. Cavadzade’nin karakterinin, “Ay fotoğraf istiyorlar, öpmek istiyorlar. Totale iş yaptım mı böyle oluyor işte. Dijitale düzgün bir iş gelmedi ki.” sözleri “Yasak Elma”ya bir eleştiri olarak görüldü.

Nesrin Cavadzade

Bu karakterin “Yasak Elma”nın yapımcısı Fatih Aksoy’u çok kızdırdığı ve olayların Nesrin Cavadzade’nin kadrodan çıkarılmasına kadar tırmandığı iddia edildi. Ama yapım şirketinin bu iddialara cevabı netti!

Tam söylentiler durulmuştu ki, dizinin 96. bölüm fragmanı iddiaları tekrar ateşledi!

Şok Eden Fragman!

“Yasak Elma”nın 96. bölüm fragmanını gören herkes şok oldu. Çünkü Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri ölüyordu!

Bu fragman yapım şirketinin Nesrin Cavadzade’nin ipini çektiği iddiasını tekrar gündeme getirdi. Ama kulis bilgisi Nesrin Cavadzade krizinin diğer başrol oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam sayesinde çözüldüğü ve Şahika’nın ölmediği yönünde. Bakalım dizide bu hafta neler olacak? Nesrin Cavadzade gerçekten de diziye veda edecek mi? Merakla bekliyoruz!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz